В Україні розпочався продаж незвичайної Toyota RAV4: що в ній особливого

1
2752

Цей автомобіль є однією з найпопулярніших моделей Toyota в Україні.

Днями на український ринок випустили спецверсію популярного кросовера Toyota RAV4 у варіанті Adventure.

Йдеться про рестайлінговий RAV4 2022 модельного року, який крім “позашляхової” версії Adventure також буде доступний у п’яти комплектаціях Live, Active, Lounge, Style і Premium.

У новому модельному році автомобілі отримали оновлення екстер’єру та інтер’єру. Якщо ж говорити про спецверсію, вона має більш “брутальний” вигляд за рахунок зміненої нижньої частини автомобіля.

Спецверсія матиме як опцію унікальне двоколірне забарвлення з кольору кузова хакі разом із сірим спойлером даху, самим дахом та стійками. Під капотом спецверсії перебуватиме гібридна силова установка, яка працюватиме в парі з повним інтелектуальним приводом. Загальна потужність двигуна на 2,5 літра та електродвигуна становить 222 к.с.

Залежно від комплектації, в автомобілі додалося підсвічування кнопок склопідйомників, передні та задні паркторники, оновлені 18-дюймові диски та бездротова зарядка. Також автомобілі отримали новий дизайн фар та трохи змінений стайлінг передньої частини. За оновлену новинку цінник стартує від 744 290 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!