Рідкісний суперкар з мотором від Ferarri засвітився на відео

Автомобіль зафільмували під час ходових випробувань на треку.

0
89

Суперкари є досить специфічним видом транспорту, але практично всі з них викликають справжнє захоплення завдяки неймовірному зовнішньому вигляду та технічним характеристикам. Нещодавно в мережі показали новий суперкар Veloqx Fangio, який назвали на честь п’ятиразового чемпіона Формули 1 з Аргентини Хуана Мануеля Фанхіо.

Автомобіль зняли під час випробувань на трасі і йому дійсно є чим здивувати навіть найдосвідченіших користувачів. Відомо, що суперкар створив британський стартап на чолі із Семом Лі, повідомляє Motorsport.com.

Компанія бачить свою головну мету у вигляді створення трекового автомобіля із двигуном Ferrari V12, який у компанії хочуть представити на перегонах у 2025 році. При цьому двигун модифікують для роботи на різному паливі, у тому числі біопаливі. Надалі у компанії планують випустити дорожній суперкар.

Перші випробування автомобіля провели ще минулого року на міжнародній трасі у Бахрейні. Тепер машина засвітилася в Абу-Дабі на острівній трасі Яс-Маріна. Veloqx Fangio зняли на сликових шинах специфікації LMP2. Автомобіль має унікальний кузов не лише з погляду зовнішності, а й аеродинаміки, над якою працювали 3 роки.

Відзначимо, що судячи з фото та відео інтер’єру Veloqx Fangio запозичив від Ferrari не тільки мотор, а й частина салону, який дуже схожий із салоном моделі F12tdf.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!