Авто

Компанія Porsche презентувала новий кросовер Porsche Macan T 2023 року

Share

Після торішнього рестайлінгу кросовер Porsche Macan втратив найпотужнішу модифікацію Turbo. Зате тепер у сімейство доданий Macan T, і буквена приставка в даному випадку утворена зовсім не від слова Turbo. Літерою “T” у компанії Porsche традиційно позначають Touring, тобто “туризм”. Жодних глобальних змін приставка «Т» не дає – різниця лише в опціях, деяких налаштуваннях та декорі.

Зовні Macan T можна дізнатися за темно-сірими елементами кузова: у цей колір пофарбовані вставки в бамперах, корпуси зовнішніх дзеркал, бічні молдинги, спойлер на п’ятих дверях і 20-дюймові колісні диски. Випускна система – з чотирма круглими патрубками. Салон отримав темне оздоблення, стандартні крісла – з комбінованою оббивкою та логотипами Porsche на підголовниках, хоча можна вибрати й інші варіанти.

У базовому оснащенні Macan T передбачений пакет Sport Chrono і пружинна підвіска PASM (Porsche Active Suspension Management) з адаптивними амортизаторами, посиленими стабілізаторами і зменшеним на 15 мм дорожнім просвітом. За доплату можна придбати пневмопідвіску та електроннокерований задній диференціал PTV Plus .

Porsche Macan T створено на основі базового кросовера. Під капотом новинки знаходиться 265-сильний турбомотор об’ємом 2,0 літра, який працює в парі з 7-ступінчастим “роботом” PDK та системою повного приводу. Максимальна швидкість автомобіля досягає позначки 232 км/год, а розгін з місця до 100 км/год займає 6,2 секунди.

У Німеччині кросовери Porsche Macan T з’являться у продажу вже у квітні цього року, трохи згодом новинка з’являться і на інших ринках. За ціною Macan T розташується між базовим Macan (від 2 млн гривень) та 6-циліндровою версією Macan S (від 3 млн гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024