Машини марок KIA і Hyundai входять до списку авто з пробігом. Подібний успіх обумовлений оптимальним поєднанням ціни та якості, а також відмінним набором бортового обладнання.

У цій добірці зібрані найбільш популярні корейські авто на 2022 рік, які заслуговують на увагу.

1. Hyundai Accent

Машина спрямована на молодих автомобілістів без зайвих комплексів і упередженостей, які бажають освоїти базові ази керування автомобілем перед переходом на більш дорогі моделі. Це і впливає на її величезну популярність.

Дебют п’ятого покоління Hyundai Accent відбувся у 2016 році. У розпорядженні покупців – як чотиривірний седан, так і 5-дверний варіант у кузові хетчбек. Машина відрізняється вираженими лініями кузова, презентабельним дизайном та сучасними специфікаціями, які істотно перевершують параметри інших бюджетних конкурентів.

Як силові агрегати в машині використовуються рядні 4-циліндрові двигуни об’ємом 1,4 і 1,6 л. Запас потужності варіюється від 100 до 132 л. Трансмісія представлена ​​6-діапазонним “автоматом” або 6-ступінчастою механічною коробкою.

2. KIA Ceed

KIA Ceed є одним з найпопулярніших передньопривідних хетчбеків.

Автомобіль впевнено займає одне з лідируючих місць у рейтингах, що найбільше продаються. Крім презентабельної зовнішності та цілком просунутих специфікацій, KIA Ceed має ряд важливих титулів.

Модифікація з приставкою GT вважається найкрасивішою зі всіх випущених. І навряд чи хтось із цим сперечатиметься. Спорт-хетч справді вражає динамічними задатками як у дизайні, так і у підкапотному просторі.

Представники південнокорейського концерну цілеспрямовано зазначають, що KIA Ceed є своєрідним «вантажівкою». У його багажному відділенні міститься до 528 л вантажу, а прямокутна конфігурація спрощує навантаження та вивантаження речей. З окремих ракурсів здається, що автомобіль не є хетчбеком, а повноцінним універсалом.

3. Genesis G70

І хоч Genesis G70 вважається продовженням трохи застарілого седана, зовні він виглядає розкішно та просунуто. До того ж модель може скласти конкуренцію для багатьох елітних новинок американського та європейського автопрому.

Як основа для розробки автомобіля використовувалася платформа Kia Stinger. Через це Genesis G70 виглядає дуже стильно і нагадує просунутий спорткар з красивими обводами, подовженою конфігурацією капота, оригінальними смугами по периметру кузова та іншими покращеннями. Великі грати радіатора, дугоподібна оптика зі світлодіодним оснащенням, 3 повітрозабірники генерують солідний вигляд представника елітного класу.

Навіть у початковій комплектації машина отримала інтелектуальний повнопривідний комплекс та спарену систему вихлопу, а також АКПП. Кабіна обладнана LED-підсвічуванням, а передні посадкові місця мають підігрів. Бічні дзеркала регулюються електроприводом та обігріваються.

4. Kia Rio

У списку корейських авто, що найбільш продаються, знаходиться і «народний» Kia Rio. Це бездоганний лідер за обсягами продажу та рейтингами серед споживачів. Він заслуговує на увагу через виразний дизайн і просунуті характеристики.

Для складання кузова Kia Rio в сучасному поколінні застосовуються зміцнені марки сталі, а колісна база розширена на тлі попередника.

У салоні переважають якісні та дорогі обшивальні матеріали. У преміальній комплектації машина комплектується шкіряними сидіннями. Також замість звичного гідравлічного підсилювача у новинці встановлено електричний механізм. Саме кермо має підігрів. Також підігріваються лобове скло та передні крісла.

5. SsangYong Actyon

SsangYong Actyon уособлює надійність та бездоганну якість складання. Автомобіль виділяється надійною підвіскою та розкішним оформленням салону. І хоч модель менш популярна, ніж попередні представники рейтингу, вона заслуговує на увагу і має масу переваг.

При першому огляді можна підкреслити підвищений кліренс спереду, похилу конфігурацію капота з поздовжніми лініями, великі галогенові фари і повітрозабірник, що випирає, з трапецієподібною конфігурацією. Також цікавим елементом є нижній захист кузова.

Ще в машині використовується просунуте бортове оснащення, яке відрізняється розумним розташуванням та функціональністю. Перед нами – компактна панель із сенсорним керуванням для більш точного та зручного налаштування мультимедійного комплексу. Ще в салоні проглядається лаконічний тунель, який є важливим технічним елементом з підсклянником та нішою для розміщення різноманітних дрібниць.

У підкапотному просторі знайшлося місце для бензинового 163-сильного або 136-сильного дизельного агрегату. Ці двигуни працюють у парі з 6-ступінчастою механічною коробкою або альтернативним «автоматом».