Авто

Які автомобілі вигідно пригнати з Європи до України у 2022 році

Share

Як відомо, пригнані з Європи автомобілі виділяються своїм добрим станом та досить невисокою вартістю. Avtosota пропонує добірку моделей, які вигідніше пригнати з європейських вторинних ринків і розмитнити, ніж купувати такі автомобілі з пробігом в нашій країні.

Добірка автомобілів, які вигідно пригнати з Європи до України

Перелік відкриває модель Renault Megane. Автомобіль цілком заслуговує на увагу, особливо якщо йдеться про 2013-2014 рр. випуску. Півторалітровий дизельний мотор у парі з механічною КПП порадують економічністю та непоганою тягою. Серед мінусів можна відзначити проблеми із сажовим фільтром.

Volkswagen Golf 2011-2013 рр. також має ряд переваг, особливо у кузові універсал або хетчбек. Модель може похвалитися чудовою керованістю, якісними моторами та гідною роботою коробки передач. Однак варто уважніше придивлятися при покупці цього авто з пробігом понад 100 тис. км.

Досить рідкісна для нашої країни модель – Seat Leon 2012-2013. в. Переваги машини полягають у комфорті та надійності. Серед мінусів можна часто зустріти проблеми із кульовими опорами, амортизаторами та датчиками. Тут варто бути обережним під час вибору моделі з великим пробігом.

Ще один “француз” – Peugeot 308 2013-2014 років випуску. У кузові універсал авто має місткий багажний відсік, хорошу керованість та якісну підвіску. Оптимальний варіант – 1,6-літровий дизельний ДВЗ з механічною коробкою передач. Серед іншого зустрічаються проблеми: робота електроніки, електрики та радіатора обігрівача.

І на завершення списку – Skoda Octavia A5 років випуску 2010-2012. Автомобіль як в кузові ліфтбек, так і в кузові універсал має просторий салон і великий об’єм багажника. Серед переваг можна відзначити рідкісні поломки навіть у моделях з великим пробігом. Найбільш вдалими двигунами вважаються 1,6-літровий бензиновий та 1,9-літровий дизельний. З недоліків: зустрічаються проблеми з електрикою та ходовою частиною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota, Nissan та Honda об’єднують зусилля для створення нового покоління автомобілів

Японія та японські виробники автомобілів продовжують робити нові кроки, щоб випередити своїх конкурентів. За повідомленнями,…

17.05.2024

Tesla Cybertruck зіткнувся із серйозною проблемою корозії

Кібервантажівка — це щонайменше спірний автомобіль. Але більшість фанатів Tesla, здається, прийняли його з ентузіазмом.…

17.05.2024

Новий Renault 5 б’є рекорди за попередніми замовленнями ще до старту продажів

Новий Renault 5 збирає рекордну кількість попередніх замовлень, незважаючи на відсутність оголошених цін та дати…

17.05.2024

На фото показали новий кросовер BMW X3

Німецький кросовер BMW X3 2025 зараз проходить етап дорожніх випробувань. Його вже неодноразово помічали під…

17.05.2024

Новий кросовер Dacia Stepway показали на неофіційних зображеннях

У гамі компанії Renault та її суббренду Dacia версія Stepway завжди була призначена для того,…

17.05.2024

Один з найбільш непривабливих автомобілів у світі повернеться як конкурент Renault Duster

На початку квітня цього року в Мережу випливли плани концерну Stellantis, що володіє брендом Fiat,…

17.05.2024