Renault показала інтер’єр нового кросовера Austral 2022

0
127

Renault ось-ось випустить наступника Kadjar і бренд вже веде активну тизерну кампанію свого нового кросовера під назвою Austral. Останнє прев’ю дає нам можливість заглянути всередину салону, де є два екрани, один більший за інший. Де ми бачили цю установку раніше? На Megane E-Tech Electric, очевидно.

Новий Austral матиме аналогічне компонування екрану, що поєднує повністю цифрову комбінацію приладів із широкою інформаційно-розважальною системою, утворюючи L-подібну форму. Renault заявляє, що її новий компактний кросовер матиме 24,3-дюймовий екран та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з 90 відсотками функцій, доступними лише в 1-2 кліки. Інтерфейс OpenR Link буде включати Android Auto і Apple CarPlay, не кажучи вже про Google Maps і навіть Google Search.

Також у Renault Austral 2022 є кілька відсіків для зберігання речей по всьому салону, в яких можна розмістити понад 30 літрів вантажного об’єму. Компанія заявляє, що у салоні панує комфортна атмосфера. Нам особливо цікаво побачити задню частину салону, оскільки трансмісійного тунелю більше немає. Чи означає це, що він матиме абсолютно рівну підлогу? Це було б рідкісним видовищем для автомобіля, що все ще працює на двигунах внутрішнього згоряння.

Для більшої практичності у Austral є одна особливість, яку ми найбільше асоціюємо з мінівенами, – заднє сидіння, що висувається. Очевидно, його також можна скласти, а в дорожчих комплектаціях позаду є кнопка електричного опускання задніх сидінь. В цілому, салон справляє враження набагато сучаснішого в порівнянні з Nissan Qashqai 2022 випуску.

Це цілком може стати останнім тизером, оскільки французький бренд уже підтвердив плани продажу Austral у Європі цієї весни. Неясно, чи кросовер буде поставлятися без дизельного двигуна, як Qashqai, або dCi буде збережено. Як і його японський побратим, ми очікуємо, що бензинові силові агрегати будуть продаватися разом із гібридною установкою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!