Названо 10 речей, через які будь-яка машина виглядає дешево і без смаку – фото

На що звернути увагу на те, щоб машина не виглядала дешево.

0
371

Є два типи помилок, через які машина виглядає жахливо: перший це дії, які ви робите, тому що вам все одно. Другий тип – дії, які ви робите, тому що занадто сильно дбаєте про імідж, але тільки не в тому напрямку. Співробітники порталу lifehacker.com зібрали причини, з яких ваша машина виглядатиме жахливо. Ми в uamotors раді розповісти про них далі.

1. Брудна машина

Запилена і заляпана брудом машина при погляді на неї створює відчуття “а мені все одно”. Це іноді може спрацювати як автомобільна естетика, але не за всіх обставин.

Так, якщо ви їздите на останній моделі Volvo, і є настільки багаті, що вам дійсно абсолютно байдуже, що про вас подумають, то машина може бути брудною. Другий допустимий варіант – якщо ви повертаєтеся на джипі з бездоріжжя, то бруд на колесах і кузові також цілком очевидний.

Але щодня їздити на простій брудній машині, бо вам ліньки її помити, — це може зіграти проти вас. Не дивуйтеся, коли виявите вранці на машині вітальний напис: «Помий мене!».

2. Неякісне тонування вікон

Виглядає це максимально негарно. Таке може статися, якщо ви намагалися затонувати вікна дешевою плівкою або зробили це неправильно, і вона пішла бульбашками. Або ви заплатили комусь гроші, але «фахівці» виконали свою роботу не надто за принципом «і так зійде!». І ось тепер вам доводиться їздити зі склом, на якому одні міхури.

Просто видаліть тонування. Не роз’їжджайте скрізь де тільки можна з доказами своєї некомпетентності, виставляючи ваше жахливе скло на загальний огляд.

3. М’які іграшки

Немає нічого поганого в тому, щоб поставити пару плюшевих іграшок у машину, якщо у вас досі збереглася дитяча натура, яку ви прагнете висловити. Проблема — у їхньому співвідношенні з салоном. Крім того, м’які іграшки не призначені для впливу різкого сонячного світла, що падає на панель приладів. Так що, якщо вам потрібно прикрасити свою машину плюшевими іграшками, змінюйте їх, коли вони починають виглядати неохайно.

4. Багато наклейок

Дехто заклеюює стікерами весь бампер або капот тільки для того, щоб замаскувати здерту емаль і не витрачатися на фарбування автомобіля. Це виглядає негарно і нікого не обдурюює насправді. Одна-дві наклейки можуть виглядати круто та привертати увагу, але велика їх кількість лише викличе насмішку.

5. Деякі рамки номерних знаків

Погляньте на власні номерні знаки на рамку. Там все гаразд? А якщо подивитися уважніше? Коли це автосалони та автомеханіки стали вважати звичайною справою розміщувати рекламу під номерними знаками, не повідомляючи про це своїм клієнтам?

Або інший варіант – номер поміщений у пластиковий кожух зі смужками, який пожовк, або на нього поставлена сіточка. Такий вигляд – це циганщина.

6. Музика, що лунає на повну

Думаєте, все у захваті від вашої музики? Ні, вона дратує людей. А може, саме цього ефекту і добиваються ті, хто роз’їжджає по окрузі з автомобільними стереосистемами, що включені на всю міць? Ну, значить, своєї мети вони досягли – їм услід летять прокляття та побажання інфернального спрямування.

Але ще гірше, коли люди включають музику на більшій гучності, ніж може витримати їхня стереосистема. Так і хочеться крикнути: «Зроби трохи тихіше, і не буде скрипіти, придурок!».

7. Гоночні деталі на не гоночних авто

Кого ви обманюєте? Тільки себе, бідолаху. Зніміть усі прибамбаси і прийміть неминуче: ваш автомобіль – не спортивний звір, а звичайнісінький середнячок. Навколишні всі це зрозуміють, приймуть і вибачать.

8. «Стенс» і занижені авто

Дивно виглядають дуже занижені автомобілі та автомобілі з тюнінгом «стенс», яким намагаються надати вигляду гоночних. Мінімальний кліренс і вивернуті колеса для когось виглядають круто, але як на такому авто подолати більш-менш пристойну ямку або горбик? А як розігнатись на хоча би більш-менш нормальну швидкість?

На звичайній дорозі ці модифікації роблять автомобіль буквально інвалідом: а як ви зможете перепродати автомобіль з сантиметровим кліренсом та діагональними колесами? Проте можна все-таки захопитися такою відданістю стилю, яка потрібна, щоб зробити це зі своїм авто.

9. Порвані сидіння

Біда з сидіннями може спіткати навіть найкращих людей цього світу, які володіють преміальними автомобілями. Є декілька причин, через які сидіння можуть порватися, і не завжди їх вчасно вдається полагодити. Тим не менш, це дійсно здешевлює вашу машину. Зробіть все, що ви можете, для виправлення ситуації. На крайній випадок накрийте сидіння з дірками пледом, чохлом або ще чимось.

10. Вії на фарах

Ну до чого мило – ваша машина обзавелася фарами з віями! Тепер це справжня красуня (ні)! Ось тільки в деяких людей ця прикраса може спричинити напад нудоти.

Автомобільні вії мають ту саму проблему, що й м’які іграшки. Вони не живуть довго і виглядають дуже погано, коли стають зношеними. Крім того, це дуже сміливий вибір, і якщо ви не ведете спосіб життя і не виглядаєте так, щоб це вимагало автомобільних вій, вам слід відмовитися від них. Інакше буде здаватися, що ви занадто стараєтеся бути чарівним малюком, виступаючи зі своєю улюбленою машинкою в унісон, але насправді все не так райдужно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!