Компанія Toyota опублікувала тизер позашляховика Sequoia нового покоління

0
775
Американський офіс марки опублікував у своїх соцмережах тизер загадкового великого позашляховика, що нагадує нове покоління Toyota Sequoia. Новинка повинна поріднитися з пікапом Tundra, отримавши потужніший мотор, гібридну та розкішну версії.

На жаль, у компанії відмовилися прямо говорити про те, на дебют якої моделі вони натякали. При цьому натякнули, що в модельному ряді SUV компанії для північноамериканського ринку незабаром з’явиться щось велике. Тим часом, до картинки є невеликий коментар — «ліс та його дерева майже на очах». А у гамі Toyota є повнорозмірний позашляховик Sequoia (названий на честь дерева секвоя).

Варто зазначити, що нинішня версія випускається протягом останніх 14 років і лише кілька разів зазнала оновлень. Очевидно, як і пікап Toyota Tundra нового покоління, позашляховик Sequoia при зміні генерації отримає нову раму і оригінальне виконання задньої частини – з діодними ліхтарями, що запливають на багажні двері, замість вертикальних блоків.

Про дизайн передньої частини залишається тільки здогадуватися, але не виключено, що там з’явиться велика радіаторна решітка і нова оптика. Салон теж, швидше за все, виконають з оглядкою на пікап – з великим сенсорним дисплеєм мультимедійного комплексу, що піднімається над передньою панеллю.

Про моторну гаму ми також можемо судити з пікапа. Оснащений гібридною трансмісією i-Force Max, позначеною значком на капоті (звичайно, хромованим) Tundra Capstone розвиває титанічні 437 к.с. потужності та 790 Нм крутного моменту. V6 з подвійним турбонаддувом передає потужність на колеса через 10-ступінчасту автоматичну коробку і забезпечує тягове зусилля в 4,7 тонни.

Офіційний дебют новинки очікується найближчими місяцями, але перед цим нам, напевно, покажуть ще кілька тизерів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!