Електричний пікап Tesla Cybertruck буде випущений у двох розмірах

0
108

Ілон Маск одного разу сказав, що для Tesla має сенс зробити Cybertruck меншого розміру, але він ніколи не розвивав цю ідею принаймні публічно.

Він просто сказав, що в довгостроковій перспективі має сенс додати в модельний ряд компактніший Cybertruck, але це було в листопаді 2019 року, і з того часу ми нічого не чули з цього приводу — модель меншого розміру так і не була офіційно підтверджена.

Тепер у нас є інформація про те, що Tesla може представити обидві версії під час спеціального заходу, яке, як очікується, відбудеться у березні 2022 року. Новина походить від Тріпа Чоудрі, аналітика Global Equities Research. Нещодавно він сказав, що не тільки дві версії будуть показані в березні, але й обидві будуть мати «значні зміни» порівняно з першим прототипом Cybertruck.

Другий Cybertruck приблизно на 15-20% менше. Повідомляється, що корпуси обох автомобілів будуть побудовані однією і тією ж компанією Steel Dynamics з Техасу, виробництво якого розташоване приблизно в 100 милях від гігафабрики Tesla в Техасі.

За словами Чоудрі, не чекайте, що Tesla згадає щось із цього у своєму наступному звіті про доходи, запланованому на середу, 26 січня.

При цьому кілька днів тому видання speedme.ru вже писало, що компанія офіційно перенесла терміни постачання свого пікапа на початок 2023 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!