Toyota C-HR не виправдала очікування покупців

У ході опитування виявилося, що компактний японський кросовер найменше задовольняє автолюбителів.

0
1994

Consumer Reports проводить регулярні опитування, збираючи інформацію з різних тем, пов’язаних з автомобілями. Автовиробники зазвичай люблять потрапляти в такі списки, хоча це не досягнення, гідне хизування. На цей раз фахівці представили рейтинг задоволеності автомобілями, до якого увійшло 10 моделей.

Результати засновані на відповідях понад 300 000 автомобілів, що охоплюють низку показників. Низьке задоволення не означає низьку надійність чи продуктивність, хоча такі речі, безумовно, можуть бути фактором.

Треба відзначити, що в рейтинг потрапили автомобілі, вироблені американськими та японськими брендами, за винятком одиниць. Оцінка є відсотком покупців, які повідомляють, що купили б автомобіль знову.

Так, на останньому місці знаходиться Kia Forte з результатом 47%. Слідом за ним йде Cadillac XT4 з таким самим показником. Восьмий і сьомий рядки займають Jeep Renegade і Compass, що набрали по 46%. За ними розташувався Infiniti QX50 із аналогічним показником.

П’яте місце займає Nissan Rogue Sport з результатом у 42%, а потім йде Infiniti Q50, який набрав 40%. Третій рядок дістався Chevrolet Trax (37%), а на другому місці знаходиться Ford EcoSport (30%). Лідером цього рейтингу став японський Toyota C-HR, показник якого склав всього 29%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!