Китайці випустили кросовер із дивним дизайном

0
206

Новий китайський автовиробник Ziyoujia Motors представив свою першу модель – кросовер великого класу Niutron NV.

Niutron NV побудований на платформі оригінальної конструкції, в якій спочатку закладено можливість використання суто електричної або гібридної силової установки (послідовного типу). У шасі широко застосовані деталі з алюмінію та легких сплавів. Габаритні довжина, ширина та висота Niutron NV становлять 4915, 1950 та 1750 мм відповідно, колісна база – 2900 мм.

Родзинка Niutron NV – силові модулі Gemini , які однакові для суто електричної та гібридної конфігурацій. Це знижує собівартість автомобілів. З технічних характеристик поки що розкрито лише час розгону з 0 до 100 км/год, причому для гібрида – 5,9 секунди.

Зате є можливість оцінити екстер’єр кросовера, який можна описати як незбалансовану компіляцію останніх трендів автодизайну. За нинішньою модою машина має яскраво виражений двооб’ємний екстер’єр з горизонтальним капотом і практично вертикальною (побачивши профіль) передньою частиною. Блоки головної світлотехніки графічно відсилають до класичних круглих фар і разом із декоративною імітацією решітки радіатора формують єдину композицію – нагадує кросовер Ford Bronco Sport. Також варто відзначити «парячий» дах, масивну задню стійку кузова зі сріблястою накладкою, хвилеподібне підштампування на боковинах та висувні дверні ручки(як у Tesla).

Салон та технічні характеристики Niutron NV розкриють ближче до старту продажів, запланованого на перший квартал 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!