У Китаї показали оновлену Audi A6 – фото

0
134

Мінпромторг Китаю розкрило дизайнерські особливості оновленої версії Audi A6. У відкритій основі сертифікаційного органу були опубліковані знімкиседана з літерою L для місцевого ринку, проте, найімовірніше, що «глобальне» сімейство моделі A6/A6 Avant/A6 Allroad буде модернізовано так.

Китайський седан Audi A6 L отримав головну оптику з іншим малюнком світлодіодів, але за світовими мірками подібна оптика не новинка. А ось «переривчасті» радіаторні ґрати і бампери з хромованими елементами на бізнес-седани раніше не ставили, хоча не виключено, що на інших ринках з’являться і стриманіші елементи.

Як і раніше, для моделі Audi A6 буде доступний спортивний пакет під назвою S line, але навіть з такою опцією вихлопні патрубки виявляться “потайними”. У китайської специфікації ліхтарі седана залишилися незмінними. При цьому і європейські фотошпигуни також не чекають на серйозні зміни: хіба що після оновлення Audi A6 може бути доступна OLED- оптика зі «світловими підписами».

Довгобазний седан Audi A6 у версії 45 TFSI збереже бензинову 2,0-літрову 245-сильну “турбочетвірку” в парі з 7-швидкісним преселективним “роботом”. Повний привід quattro виступатиме як опція. У Китаї очікують від компанії Audi ювілейної моделі A6 на честь 30-ї річниці з дня виходу марки на місцевий ринок.

Інсайдери припускають, що глобальна версія Audi A6 точково оновиться протягом року, адже в лютому 2022 виповниться 4 роки з моменту дебюту седана в кузові C8. Революційних змін у салоні, екстер’єрі або лінійці моторів не очікується, а ось модель A6 нового покоління виявиться зовсім іншою, вона перетвориться вже на електромобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!