ТОП-7 великих сімейних седанів вартістю до 15 000 доларів

0
1144

Їзда в місті і не тільки, має на увазі в першу чергу комфорт для водія та пасажирів, однак може бути так, що громадянин має велику родину, а бажання купувати позашляховик немає. Тоді на допомогу і приходить ця вибірка седанів.

Volkswagen Passat CC

Представник німецького концерну, має привабливий вигляд і приємну динаміку. У салоні використані якісні матеріали оздоблення. Аудіо система яка встановлена ​​із заводу відрізняється своєю дуже високою якістю, кілька динаміків встановлених в автомобілі створюють відчуття повної присутності. У салоні достатньо місця як для пасажирів ззаду, так і для тих, хто спереду.

Ford Mondeo 4

Невибагливий в обслуговуванні автомобіль, відрізняється гарною аеродинамікою кузова і задньою підвіскою, що підрулює. Великий салон, який може вмістити себе не тільки пасажирів, але й невелику кількість багажу, який не влізе в об’ємний багажник. Сам автомобіль позиціонується як транспорт для далеких поїздок, так наприклад на ньому відстань в 500 кілометрів здасться дрібницею. Це стало можливим завдяки збалансованій підвісці та зручним сидінням у салоні.

Toyota Camry 40

Ця модель відрізняється великою кількістю її шанувальників. Безліч водіїв хвалять її за якість складання та високі показники служби агрегатів та вузлів автомобіля. Приємний салон великого розміру із матеріалами високої якості. Об’єм багажника становить 500 літрів, що є непоганим показником для седана. Зовні седан виглядає презентабельно і не залишить нікого байдужим.

Kia Optima 3-го покоління

Представник корейського автопрому – комфорт класу. Невибагливий та надійний у використанні автомобіль. У салоні достатньо місця для пасажирів, великий багажник дозволяє перевозити багато речей та невеликі вантажі. Динаміка у автомобіля досить жвава для його розмірів, управляється легко і чуйно.

Hyundai Elantra 5-го покоління

Ще один представник Кореї, але це не заважає мати йому хороші показники якості. Хороша динаміка, чудовий аскетичний салон із великим простором для пасажирів. Одним із головних плюсів автомобіля є його низька витрата палива. Однак є один істотний мінус, це погана шумоізоляція автомобіля із заводу. А якщо розглядати загалом, то цілком чудовий транспортний засіб для великої родини.

Lexus GS 3-го покоління

Відмінний автомобіль бізнес-класу за невеликі гроші. У цьому автомобілі абсолютно все зроблено для комфорту пасажирів і водія, безліч дрібних фішок полегшують життя водієві і приносять приємні сюрпризи для пасажирів. Хороша динаміка, середня витрата, заводська аудіосистема така ж приємна, як і весь автомобіль. Інтер’єр виконаний у приємних тонах і тішить око, місця для пасажирів на задньому дивані достатньо.

Chevrolet Cruze

Гарний автомобіль дешевого сегменту. Невеликі витрати, невибагливість в обслуговуванні та наявність великого простору в салоні є невід’ємними плюсами. Також має гарну динаміку та збалансовану підвіску. Відмінно підходить для поїздок усією родиною та автоподорожі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!