Renault показала новий кросовер Austral – фото

Французький автовиробник опублікував кілька тизерних зображень, на які представлений новий кросовер Renault Austral.

0
276

На тизерних зображеннях представлений новий Renault Austral, заявлений як новинка 2022 модельного року. Новий кросовер витіснить з модельного ряду Kadjar. Продаж Austral повинен стартувати в першій половині 2022 року, а на даний момент автомобіль проходить цикл випробувань.

Компанія Renault має намір сформувати партію зі 100 автомобілів, які вирушать на тестування на дороги Франції, Іспанії, Німеччини та Румунії. Загалом машини повинні пройти близько 2 млн. кілометрів.

Також з’явилися дані про те, що приймач Kadjar не пропонуватиметься з дизельними двигунами. Французький автовиробник робить основну ставку на гібридні силові агрегати. Модель буде доступна з 1,3-літровим двигуном у поєднанні з 12-вольтовим м’яким гібридом або абсолютно новим 1,2-літровим агрегатом у поєднанні з 48-вольтовою системою. Також існує можливість того, що компанія працює над повністю електричною версією кросовера. Нові гібриди матимуть низький рівень викидів CO2, а максимальна потужність таких силових агрегатів становитиме 200 к.с. Поки що більш детальної інформації щодо інших двигунів та трансмісій немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!