Експертами складено список найкращих кросоверів 2021 року

Агентство JD Power&Associates склало рейтинг найкращих кросоверів минулого року.

0
609

Цей рейтинг був складений на основі відгуків власників, за наявність проблем та поломок машинам нараховували штрафні бали, а також оцінювалася якість складання та загальні відчуття від конкретної моделі.

У цей рейтинг увійшли одразу три кросовери від компанії BMW  – X4, X6 і  X7 , ці автомобілі оцінили в першу чергу за стилістику, а модель X4 відзначили як вкрай надійний автомобіль. Також серед найкращих кросоверів були названі корейські моделі Kia  – Sportage та  Soul .

Крім того, в рейтингу опинилися моделі від бренду Lexus  – RX і  UX , у яких особливо було відзначено преміальні матеріали обробки. Також серед японських машин експерти назвали Nissan Murano за його функціональний салон, повний привід, а також двигун V6.

Також серед лідерів рейтингу виявилися моделі Land Rover Defender та  Volvo XC40. Британський позашляховик відзначився стильним дизайном, ходовими характеристиками, почуттям безпеки та продуманим інтер’єром. При цьому Volvo XC40 заробив свої очки за рахунок надійності та безпеки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!