ТОП-10 найкращих автомобільних інтер’єрів з моделей різних класів – фото

0
958

Британське видання parkers.co.uk задумалося, які найкращі є салони в сучасних автомобілях. Де ви знайдете одночасно вдосталь продуманої ергономіки, якісних матеріалів, добротної зборки, сучасних технологій та оснащення з комфорту? Англійці зібрали по представнику найкращого салону з популярних класів і готові поділитися десяткою фіналістів з нами. Пише uamotors.

1. Mercedes-Benz S-Class

Ліфтбек Mercedes-Benz S-Class виділяє елегантність і розкіш лімузина. Розкішний у підборі матеріалів, приладова панель поєднується з 12,8-дюймовим центральним сенсорним екраном із тактильним зворотним зв’язком — це означає, що він реагує так, ніби ви торкаєтеся фізичної кнопки. Пакет програмного забезпечення MBUX відповідає на “Hey, Mercedes” і є досить точним. Ба більше, Daimler представляє способи оплати послуг з вашого дисплея, тож майбутнє видається ще зручнішим. Наразі є функція супер-масажу та вишукані запахи для справді розслаблюючої їзди.

2. Honda e

Ця футуристична коробочка не схожа на жодну іншу Хонду, яку ми бачили раніше. Тут є камери-дзеркала, зображення з яких видно на двох екранах обабіч терпедо, на якій, окрім того, домінують два 12,3-дюймові сенсорні екрани. Їх можна використовувати для всіх постійних потреб: телефон, навігація, аудіо. Але вони також підключаються до екрана ігрової консолі, щоб можна було годинами весело провести час із друзями та родиною.

3. Range Rover

Крісла британського позашляховика обіймають пасажирів так, що легко відключитися від зовнішнього світу. Після рестайлінгу на центральній консолі відображаються елементи керування клімат-контролем та мультимедіа системою. Також є настроюваний приладовий дисплей. Оскільки це Range Rover, у вашому розпорядженні шикарні задні сидіння, де є масаж, дзеркало та холодильник. Чому б і ні.

4. Tesla Model 3

Підхід Tesla змушує задуматися, чому так не було розроблено раніше. Ключова інформація для водія, наприклад швидкість, відображається у верхньому куті тепер уже горизонтального монітора. Завдяки багатьом можливостям підключення, що надходять від інтегрованої e-SIM, ви можете підключати Netflix і Twitch в не заведеній машині. Більше того, існує безліч інших режимів комфорту, щоб ці шкіряні сидіння були для вас ніби домашніми.

5. Peugeot 208

Кнопки на торпедо в стилі «піаніно» привабливі, а також цінні для водіїв, які вважають за краще мінімізувати відволікання від дороги — з сенсорними клавішами цього не зробиш. 3D i-Cockpit порадує водія. Це незвично, але ефективно. На відміну від деяких своїх конкурентів, кластерний дисплей 208 є більш конфігурабельним щодо інформації, яка відображається. Якість інтер’єру також гідна.

6. Audi Q4 E-tron

Просторий і зручний салон Q4 e-tron оснащений великим центральним сенсорним екраном, розташованим над блоком клімат-контролю. Мультимедійна система MMI пропонує Apple Carplay & Android Auto. Проекційний 3Д-дисплей, відомий як AR-HUD, є додатковою опцією, але вона того варта, якщо ви долаєте багато миль. Його видно лише в прямій проекції погляду водія, коли він показує, наприклад, спрощений набір навігаційних підказок.

7. Bentley Continental

Bentley Continental пропонує салон, гідний першокласних нагород. Присядьте в бездоганну шкіру, оцініть вишукане дерево та розслабтеся з ексклюзивною аудіосистемою Naim. Звичайно, такий рівень витонченості та витонченості супроводжується відповідною ціною. Однією з чудових особливостей салону Continental є першокласна тиша.

8. Volkwagen ID.4

Інтер’єр Volkswagen ID.4 – це те, що ми можемо очікувати у всіх автомобілях у найближчі роки. Вишукана схема освітлення, оцифрований клімат-контроль і глянсовий 12-дюймовий сенсорний екран у поєднанні з 5,3-дюймовим так само глянсовою панеллю приладів з високою роздільною здатністю — все це зустрічає водія. Сенсорні повзунки, жестове та голосове керування також сприяють футуристичній атмосфері.

9. DS 7

Салон французької машини має подвійні 12-дюймові екрани — один як панель приладів, інший для центральної консолі. Мультимедійна система, клімат-контроль, навігація в останньому легко доступні та гарно відгукуються на дотики. Проте є і фізичні кнопки, для тих, хто хоче. Плюшева оббивка в поєднанні з просторим салоном означає, що технології не єдине, що робить салон 7 приємним місцем для перебування.

10. Ford Mustang Mach-E

Можливо, натхненний оригінальним підходом Tesla, Mustang Mach-E оснащено третім поколінням інформаційно-розважального пакету SYNC від Ford із великим 15,5-дюймовим портретним центральним екраном. Салон Mach-E мінімалістичний. Він може не сподобатися водіям, які цінують кнопки, оскільки більшість елементів керування тут оцифровано. Але як гарно опціональний панорамний дах створює відчуття світла та простору! Клас!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!