Названо топ-5 автомобілів для молодої сім’ї

0
388

Молодій сім’ї буде важко обійтися без особистого транспортного засобу. Однак у такій ситуації виникає ще одна проблема – яку вибрати. Експерти вирішили спростити життя молодим сім’ям та створили рейтинг, куди увійшли 7 найкращих варіантів.

1. Kia Ceed SW

Універсал за розумною ціною підійде сім’ям із кількох причин. По-перше, багажник дуже місткий – розрахований на 625 літрів. Якщо скласти задній ряд сидінь можна отримати до 1695 літром. Система безпеки знаходиться на хорошому рівні, а двигун досить економічний. Kia Ceed SW можна використовувати як для щоденних поїздок по місту, так і для подорожей.

2. Skoda Kodiaq

Автомобіль може пишатися якісним складанням, містким багажним відділенням на 635 літрів, а також стильним дизайном, що підходить для міських умов. Ще однією перевагою є наявність просторого салону: ззаду можна розмістити 2 дитячі крісла, а також посадити одного дорослого.

3. Skoda Rapid

Автомобіль приваблює своєю практичністю та водночас елегантністю. Не можна не відзначити красивий інтер’єр, його якісне оздоблення, а також надійність транспортного засобу.

4. Hyundai Creta

На початку 2021 року Hyundai Creta вдалося досягти популярності, особливо серед сімейних пар з дітьми. Розумна ціна відмінно поєднується з просторістю салону та багажного відділення. Також можна відзначити гідні ходові якості, маневреність та високий рівень керованості.

5. Nissan Qashqai

Навіть із часом представник японського виробника зберігає рівень своєї популярності. Надійне авто підійде кожній сімейній парі. Особливо в тому випадку, якщо вони цінують надійність, динамічність, а також невелику витрату палива.

Як вибрати автомобіль?

Не можна говорити, що існує універсальний варіант сімейного авто, оскільки сім’ї можуть відрізнятися. Вибираючи транспортний засіб, необхідно врахувати:
наявність дітей. Слід пам’ятати, що дитячі крісла істотно зменшують простір салону.
Очікувана кількість багажу. Містке багажне відділення подобається багатьом, але деякі водії віддають перевагу просторому задньому ряду.

Використання авто. Хтось купує автомобіль виключно для поїздок містом, а хтось збирається в подорож.

Виходячи з отриманої інформації, можна зробити висновок, що кожен бажаючий зможе підібрати найбільш оптимальний для себе варіант. Потрібно лише врахувати власні побажання та основні фактори.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!