Новий футуристичний кросовер Chery Omoda 5 зацікавив шанувальників у всьому світі – фото

0
717

Після дебюту новинки на автосалоні в Гуанджоу, фанати бренду добре прийняли новий футуристичний дизайн. Близько 200 автомобільних ЗМІ з різних країн висловилися про новий Chery OMODA 5 та високо оцінили сучасний дизайн. За словами генерального директора Chery Automobile, Chery Omoda 5 розроблялася для молоді, як і вся родина OMODA.

Габарити новинки – 4400 мм, 1830 мм, 1585 мм у довжину, ширину та у висоту відповідно. Розмір колісної бази складає 2630 мм. Chery OMODA 5 є купеподібним кросовером з незвичайним дахом. За стійками задніх дверей знаходиться пластикова заглушка. Деяким шанувальникам марки не сподобалося, що замість футуристичних висувних дверних ручок використані звичайні.

Хоч і схожа новинка на Changan Uni-T , спереду Chery Omoda 5 виглядає інакше. Над величезною рельєфною решіткою радіатора красується хромована декоративна смуга. Оптика зроблена за образом корейських брендів: двоярусна з LED компонентами. Дизайн задньої частини виділяється завдяки світлодіодним ліхтарям, які поєднані між собою глянсовою «перемичкою». По краях заднього бампера розведено патрубки вихлопної системи.

Інтер’єр виглядає сучасно. Цифрова панель приладів та величезний сенсорний екран мультимедійної системи об’єднані в єдиний кластер. Крісла обтягнуті шкірою та мають функцію обігріву. Для зручнішого хвату на кермі передбачені спеціальні «горбики».

Chery OMODA 5 обладнаний турбованим ДВЗ об’ємом 1,6 літра потужністю 197 л. та 290 Нм. За інформацією силова установка працює в парі з 7-швидкісною АКПП. Привід автомобіля – передній. Ймовірно, що в майбутньому двигун Chery OMODA 5 зможе отримати модифікацію на природному газі або повністю електричну версію.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!