Головна Авто Названо найбільш місткий кросовер виробництва ЗАЗ

Названо найбільш місткий кросовер виробництва ЗАЗ

0
3737

Модель Renault Arkana, що виробляється на Запорізькому автозаводі, комплектується переднім та повним типами приводу.

З урахуванням всіх переваг та недоліків кожного з цих типів, для багатьох автовласників вирішальним фактором при виборі машини є місткість салону та розмір багажника.

Про те, який тип приводу для Рено Аркана, що збирається на ЗАЗ, «місткіший» — докладно в матеріалі видання «Акцент» .

З переднім приводом – просторіше

Багажник передньопривідної версії купе-кросоверу Renault Arkana набагато просторіший, ніж у повнопривідної. Як розповідає експерт, причина криється в конструкції шасі: Arkana з переднім приводом забезпечується компактною і простою задньою підвіскою з пружною балкою, що скручується.

Модель з повним приводом, у свою чергу, оснащується незалежною підвіскою багатоважеля, яка займає набагато більше місця.

«У передньопривідної Аркани багажник солідний: 394 л. Але ширина отвору мінімальна. Під підлогою – повнорозмірна запаска на штампованому диску», – зазначають у публікації.

Наприклад, об’єм багажника Рено Аркани з переднім приводом дорівнює 394 літрам, а повнопривідна, у свою чергу — 304 літри. Таким чином, повний привід забирає майже 100 літрів обсягу багажника автомобіля. У той же час цей тип приводу дозволяє перевозити набагато більше вантажу, ніж китайські конкуренти Reno Arkana – Haval Jolion і Geely Coolray.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.