У Мережі показали, як виглядає Renault Duster у кузові кабріолет

0
239
Кабріолет Renault Duster. Рендери: auto.mail.ru

Дизайнери auto.mail.ru уявили, як міг би виглядати популярний французький кросовер Renault Duster у кузові кабріолет.

Модель Renault Duster є неймовірно популярним автомобілем на російському ринку, адже вона поєднує надійність, практичність та відносно невисоку вартість. Дизайнери auto.mail.ru вирішили приміряти на утилітарний кросовер вигляд стильного позашляхового кабріолету. За основу взяли версію останнього покоління, яке з’явилося на російському ринку зовсім недавно. Примітно, що на бразильському ринку сама Renault пропонує схожий варіант моделі із жорстким дахом під назвою Duster Oroch .

Дизайнери видалили верхню частину даху автомобілі, але зберегли колишню форму дверей та рамку лобового скла, а центральні стійки даху об’єднали силовою балкою. Автомобіль, напевно б, оснащувався м’яким верхом, який повинен повністю забиратися в багажне відділення. Для того, щоб створити гармонійний вигляд кабріолету, дизайнерам довелося скоригувати підвіконну лінію, яка у стандартної машини досить різко піднімається до бічних кватирок багажника від задніх пасажирських дверей. Також трохи скоригована виїмка під нижню частину заднього скла та прикрита пластиковою накладкою.

Екстер’єр кабріолету підкреслює нова альтернативна оптика від румунської версії Dacia. Після недавнього рестайлінгу автомобіль отримав горизонтальні Y-подібні світлодіодні денні ходові вогні та інші задні ліхтарі.

Такий автомобіль, напевно б, зміг прижитися в південних регіонах як туристичний транспорт, та й багато приватних покупців не відмовилися б від автомобіля підвищеної прохідності з м’яким дахом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!