Opel розповів про плани на 2022 рік, який стане ерою нової Astra

У 2022 році німецька компанія й надалі йтиме своїм шляхом до того, щоб стати ще більш популярною та емоційною.

0
156

У 2021 році компанія Opel здивувала фанатів новими моделями Mokka та Mokka-e, світовим дебютом нової Astra, ексклюзивним Manta GSe ElektroMOD та іншими моделями. Про це повідомляє портал « Центральна служба новин », посилаючись на численні нагороди Opel (наприклад, «Golden Steering Wheel 2021» для Mokka-e) та відео в соціальних мережах «Best of Opel 2021».

При цьому рік для бренду виділяється ще й тим, що виповнюється рівно 160 років з моменту, коли Адам Опель організував зі звичайної швейної фабрики і найбільшого велосипедного підприємства справжній автоконцерн. Через півтора століття автобренд знову здатний здивувати, віщуючи становлення ери електричної мобільності, запропонованої для всіх моделей (Opel збирається до 2028 стати повністю електричним брендом).

Вже в січні буде запущено виробництво на новій фабриці бренду моделі Grandland (у гібридній та електричній варіації), вже збирається новий Rocks-e (маленьким компактним міським електромобілем можуть керувати з 15 років).

Далі за планом запуск виробництва найбільшого з лінійки Opel – моделі Movano-e, що автоматично говорить про готовність марки запропонувати електричні варіації практично всієї своєї лінійки, у тому числі і комерційних автомобілів.

Продовжуючи перехід до електрифікації, Opel вже навесні 2022 року почне масове виробництво представленої у вересні гібридної версії нової 5-дверної Astra. Абсолютно електрична варіація моделі з’явиться у виробництві в 2023 році. Також в 2022 році буде показано новий Opel Astra Sports Tourer.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!