Китайська марка Haval приготувала три новинки для України

0
1373

Китайський автомобільний бренд Haval, який входить до складу концерну Great Wall, наступного року представить в Україні три нові моделі. У 2022 році на український ринок вийде позашляховик, гібрид та крос-купе від Haval.

Haval Dargo поєднує в собі функціональність міського SUV та підвищену прохідність позашляховика. Україна стане першим ринком у Євроазіатському регіоні, де буде представлено цю модель. Комплектація авто передбачає бензиновий двигун об’ємом 2 літри потужністю 195 кінських сил і 7-ступінчасту КПП DCT з двома зчепленнями.

Haval H6 HEV з гібридною силовою установкою на основі бензинового турбованого двигуна потужністю 154 кінських сили, який працює разом із 177-сильним електромотором, з’явиться в Україні у квітні 2022 року. Витрата палива новинки становитиме 5,2 літри на 100 кілометрів.

Технічні характеристики і точно назва спортивного купе Haval H6 поки не розкривають. Відомо, що Haval H6 HEV та версія спорт-купе отримають систему напівавтономного водіння. Особливістю другої версії H6 є потужна передня частина, яка утилізована під “пащу акули”.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!