Названо 9 речей, які радують і дратують власників Toyota

Експерти назвали 9 речей, які радують та дратують власників автомобілів Toyota.

0
216

Годинники з 1980-х . Так, однією з «фішок» інтер’єрів Toyota стали цифрові годинники зі шрифтом, що вторять електронним калькуляторам із середини 1980-х, які протягом кількох десятиліть зустрічалися майже у всіх моделях марки.

Пластик під « дерево ». Ще одна своєрідна «фішка» інтер’єрів Toyota, яка рік у рік з’являється на різних моделях марки. Причому ці деталі відрізняються не тільки не дуже вправним оформленням фактури, яке одразу видає в них дешевий матеріал, а й не дуже високою зносостійкістю.

Слабка « шумка ». Дане твердження справедливе не для всіх машин Toyota , але більшість авто марки, на жаль, не блищать шумоізоляцією на тлі конкурентів. На посередню звукоізоляцію салону в основному скаржаться власники найбільш доступних та масових моделей Toyota .

Тонкий лак. Лак на кузовах машин Toyota тонкий і дуже чутливо реагує навіть на мінімальну механічну дію, через що досить швидко втрачає заводський блиск.

Часте ТО. Японський виробник вимагає сервісне обслуговування всіх своїх автомобілів раз на 10 тис. км пробігу.

Надійність. Про витривалість та довговічність цих автомобілів роками складали міфи та легенди, які тепер важко зруйнувати. Так, з часом Toyota , як і будь-які інші машини, мають властивість ламатися, але роблять це все ж таки рідше, ніж інші.

Невибагливість. Автомобілі Toyota не страшно заправити 92-м бензином або дизелем із маловідомої заправки. А технічне обслуговування таких машин можуть зробити навіть невеликі гаражні послуги.

Комфорт. Довгі роки більшість машин Toyot завжди будувалися з ухилом в безпеку і комфорт. М’які підвіски, плавний хід і статечний характер – це ті риси, що притаманні абсолютній більшості моделей компанії.

Аналоговість. Будь-яка електронна система в даних авто налаштована так, що втручається в дії водія в останню чергу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!