Рейтинг найнадійніших автомобілів за станом кузову

0
220

Кузов – найбільша та найдорожча частина автомобіля. Саме тому при купівлі вживаного авто стану кузова приділяють стільки уваги.

Машини у віці трьох-чотирьох років користуються на вторинному ринку особливим попитом: як правило, вони у хорошому чи навіть відмінному стані при тому, що вартість їх нижча, ніж нових автомобілів, майже на третину. Портал CarPrice склав рейтинг найнадійніших авто.

Дослідження робилося з урахуванням реальних оглядів стану автомобілів, проведених спеціалістами сервісу за 600 параметрами.

Зазначається, що при складанні рейтингів не враховувався стан рідкісних автомобілів і моделей, огляди яких проводилися менше 30 разів. В результаті дослідження складалося за результатами оглядів 2594 машин.

Часто покупців найбільше хвилює стан кузова автомобіля, що купується. Реагенти та сміття на дорогах, що летить з-під коліс, можуть зіпсувати лакофарбове покриття, через що метал починає іржавіти. Крім того, важливо, щоб автомобіль, який купувався, не потрапляв у ДТП — неякісний ремонт також призведе до появи іржі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!