Renault припиняє виробництво культової моделі

Комерційне життя Renault Talisman добігає кінця. Через 6,5 років на ринку французька модель буде знята з виробництва лише з одним поколінням. Renault вже давно ухвалила таке рішення з приводу моделі, яка не мала можливості "блиснути", як очікувалося.

0
244

Третє покоління Renault Laguna стало справжнім поворотним моментом на ринку, бо після двох дуже успішних поколінь останнє було представлене з дизайном, який здивував. Настільки, що в нього було більше прихильників, ніж противників спірного дизайну, що навіть носив комерційну назву. Французька фірма представила Renault Talisman як модель, яка була задумана стати заміною Laguna.

Talisman – одна з чотирьох моделей, які французький бренд додав до свого асортименту, відмовившись від них після закінчення життєвого циклу. Scénic та Grand Scénic стали жертвами безгосподарності, коли позашляховики вже завоювали ринок, а мінівени – покидали. Відродження, яке французи видавали за кросовери, не лише не спрацювало, а й мало не добило їх ще більше. Та ж проблема у Espace , справжнього флагмана бренду, який виявився нездатним протистояти позашляховикам.

Talisman був спадкоємцем старого Renault 21, і в лютому 2022 його виробництво остаточно припиниться. У моделі буде заміна, але це відбудеться не відразу, а швидше доведеться почекати до 2024 року, коли буде представлений новий позашляховик з більш спортивною естетикою з елементами купе, які успадкують певні риси нового Austral.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!