У Мережі з’явилися перші зображення нового спортивного кросовера BMW XM

0
64

Компанія BMW готує новий флагманський кросовер, і наприкінці минулого місяця було показано однойменний концепт. Завдяки свіжим шпигунським знімкам дизайнери «Колеса.ру» представили, як виглядатиме серійний автомобіль.

Так, серійний BMW XM отримає великі незграбні ніздрі, але їх розмір буде меншим, ніж у концепту. Оформлення фар та бампера спереду можуть трохи змінитись.

Також з’являться простіші колісні арки з менш широкими контрастними накладками і прямий роз’єм капота з боків. Судячи з шпигунських знімків, ручки дверей будуть традиційними, аналогічними іншим кросам марки. Задні ліхтарі, швидше за все, зроблять трохи менш розгонистими, а от «двоповерхові» патрубки системи вихлопу залишаться. Також BMW XM зображений із колісними дисками оригінального дизайну.

Цей автомобіль стане другою оригінальною моделлю, яка розроблена М-підрозділом «з нуля». Крім того, крос стане першим гібридом спортивного підрозділу німецької марки. Його оснастять бензиновим турбованим агрегатом V8 у парі з електродвигуном, сукупна віддача – 750 кінських сил (1000 Нм).

Прем’єра серійного BMW XM відбудеться 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!