Анонсовано Renault Austral. 5 або 7 місць, гібрид, 200 к/c

0
125

На зміну кросоверу Renault Kadjar, якому так і не вдалося здобути популярність на ринку, прийде нова модель під назвою Renault Austral.

Нова модель пропонуватиме більш сучасний стиль, дизайн буде виконаний з огляду на електромобіль Renault Megane E-Tech. П’ятимісна версія Renault Austral запропонує просторий внутрішній простір, його кузов матиме довжину 4,51 м. Також обіцяно велику площу скління.

У салоні, який буде виконано з використанням передових технологій, обіцяно нову панель у формі перевернутої літери L з великим екраном. Французький бренд повністю відмовляється від дизельних двигунів, залишивши добре відомі бензинові двигуни 1,3 TCe потужністю 140 і 160 к.с. Пізніше буде додана версія з 1,2-літровим двигуном та технологією MHEV. Гібридна версія дозволить наростити загальну потужність до 200 л.

Автомобіль буде повноцінно представлений навесні наступного року та надійде у продаж уже влітку. У 2023 році буде випущена семимісна версія Renault Austral, а купе-кросовер буде випущений роком пізніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!