У Мережі з’явилися перші зображення нового Mitsubishi Lancer Evolution

0
2492

Днями відбулося повернення спортивного підрозділу Mitsubishi Ralliart. Поки що воно не показало нічого особливого цікавого. Дизайнери «Колеса.ру» вирішили уявити, якою могла б виглядати одна з найбажаніших новинок для багатьох ентузіастів – седан Lanсer Evolution нового покоління.

Так, Mitsubishi Lancer Evolution отримав практично вертикальну передню частину з фірмовими бумерангами декоративних елементів, вузькими фарами та великим повітрозабірником у нижній частині. На капоті автомобіля розташувався додатковий проріз повітрозабірника, а в крилах спереду повітропроводи. Одним з характерних елементів зовнішності Evolution є розширені колісні арки. У задній частині машини – Y-подібні ліхтарі, спойлер на кришці багажника та масивний задній бампер з дифузором та парою круглих труб вихлопу в нижній частині.

Що ж до технічної частини, вона могла стати результатом розвитку начинки Lanсer Evolution X . Цей автомобіль оснащувався повністю алюмінієвим 2,0-літровим турбодвижком 4В11Т потужністю 276 кінських сил у версії для ринку Японії. Надалі з’являлися різні модифікації, найпотужніша з них « Final Concept» , продемонстрована в 2015 році, отримала віддачу в 480 сил. Автомобіль оснащувався повнопривідною трансмісією S-AWC (Super All Wheel Control), здатною спрямовувати різний момент на кожне колесо будь-коли. КПП – 5-ступінчаста механічна або 6-ступінчаста Twin Clutch Sportronic Shift Transmission (TC-SST).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!