Китайці готують конкурента Toyota Land Cruiser (фото)

0
930

Популярність кросоверів і позашляховиків на ринку не вщухає, тому автовиробники продовжують наповнювати цей сегмент новими моделями. Компанія BAIC підготувала новий позашляховик під назвою Beijing BJ60, який прозвали “вбивцею” Toyota Land Cruiser Prado.

Прототипи моделі потрапили в об’єктиви фотошпигунів. Незважаючи на те, що кузов автомобіля покритий камуфляжем, роздивитися основні деталі дизайну вдалося. Середньорозмірний позашляховик має масивний вигляд із тримальним кузовом і великими колесами. Широка решітка радіатора, прямокутні фари і бампер з широким повітрозабірником надають моделі дещо агресивний вигляд.

Корма вертикальна з двостулковими дверима і повнорозмірним запасним колесом. Також увагу привертають квадратні колісні арки і великі дверні ручки, які роблять позашляховик брутальнішим. Офіційних даних про силову установку немає. Інсайдери припускають, що йому дістанеться 2,3-літровий бензиновий двигун потужністю 231 к.с. А в топовій комплектації Beijing BJ60 буде комплектуватися 3,0-літровим мотором на 280 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!