Онлайн-презентація оновленого Skoda Karoq відбудеться 30 листопада

Оновлений Skoda Karoq вже скоро: 30 листопада ŠKODA AUTO проведе онлайн-презентацію The faces of KAROQ, на якій представить модернізований SUV.

0
117

Автовиробник проведе презентацію та покаже технічно та візуально оновлений Skoda Karoq. Трансляція розпочнеться о 12:00 за київським часом та пройде одночасно на порталі ŠKODA Storyboard та каналі марки у YouTube, а також на локальних сторінках бренду у соціальних мережах. Skoda Karoq, який став другою за популярністю у світі моделлю чеського бренду у 2020 році та першому півріччі 2021 року, отримає ще більш виразний образ та нові технології.

У 2017 році запуск молодшого брата Kodiaq став важливим кроком у реалізації кампанії Skoda з розширення модельного ряду в класі SUV. На сьогоднішній день чеський бренд випустив понад півмільйона екземплярів Karoq. За підсумками 2020 року та першого півріччя 2021 року він став другою за популярністю у світі моделлю Skoda.

Зважаючи на все, оновлений Karoq отримає змінену передню частину кузова, де можна побачити нові радіаторні грати та звужені світлодіодні фари складної форми. Задня частина матиме збільшений антикрил і нові ліхтарі.

Зміни торкнуться і внутрішнього оздоблення автомобіля. Так, очікується, що новинка отримає інше кермо і переглянуту мультимедійну систему. Однак зазначимо, що офіційних зображень салону досі не було опубліковано.

Що стосується техніки, то оновлений Skoda Karoq отримає ту ж моторну гаму, яку має зараз. Версія з приставкою RS, а також гібридна силова установка цього разу не з’являться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!