Nissan представив новий концептуальний електричний кросовер Chill-Out

0
163

У рамках нової стратегії під назвою Nissan Ambition 2030 марка Nissan створить 15 електричних та 8 гібридних моделей авто. Один із прообразів майбутніх новинок – це концептуальний електричний кросовер Chill-Out, який має стати на щабель нижче моделі Ariya і згодом замінити собою гібридний автомобіль Leaf.

Планується, що серійний варіант кросовера Nissan Chill-Out розроблять на тій же платформі, що модель Ariya. Йдеться про модульне шасі CMF-EV з новою електричною силовою установкою під назвою e-4orce . Серед переваг нового паркетника Nissan Chill-Out заявлено просторий і комфортний інтер’єр, а також автопілот, який з високою ймовірністю дасть можливість водієві повністю довіряти керування машиною електроніці.

Як запевняє компанія Nissan , тільки за один рік з конвеєрів її підприємств по всьому світу сходитиме по 100 тис. кросоверів Nissan Chill-Out , проте терміни запуску моделі в серійне виробництво поки не називаються.

Поряд з паркетником Chill-Out , японська марка показала ще три концепт-кара, покликані показати загальний напрямок розвитку Nissan : це родстер Max-Out , пікап Surf-Out , а також кросовер Hang-Out . Всі вони оснащені автопілотом ProPilot , яким до 2026 року компанія Nissan має намір укомплектувати щонайменше 2,5 млн своїх машин.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!