Toyota Land Cruiser Prado представлять раніше ніж було заплановано

0
351

Ходили чутки, що Toyota вирішила відкласти прем’єру Land Cruiser Prado нового покоління аж до середини 2024 року. Однак свіжа генерація японського рамника з’явиться помітно раніше за озвучений термін.

Не будемо ходити навколо і навколо, а відразу скажемо головне: наступне покоління позашляховика Toyota Land Cruiser Prado представлять не пізніше серпня 2022 року.

Новинка отримає заводський індекс J180 і в своїй основі матиме свіжу рамну платформу TNGA-F — з низьким центром ваги, помітно меншою масою, рясним використанням високоміцних сталей і, зрозуміло, з багатьма електронними помічниками. Про це пише китайський портал AutoHome.

На те, що «Прадик» не з’явиться ні 2022-го, ні 2023-го, раніше прозоро натякало японське видання Best Car, посилаючись на власні джерела всередині компанії. До того ж журналісти наголошували: модель поточної серії J150 продовжує користуватися високим попитом, незважаючи на немолодий вік конструкції.

Але, очевидно, японська марка знайшла сили та засоби, щоб не відтягувати дебют довгоочікуваної багатьма машини серії J180.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!