Toyota Corolla 2022 року отримала нові кольори, версію та мультимедіа

0
310

Компанія Toyota модернізує Corolla 2022 модельного року в Європі за допомогою низки візуальних оновлень та нових технологічних функцій, як і у випадку з C-HR. Найпомітніша з них – нова інформаційно-розважальна система.

Поточна Corolla знаходиться у продажу з 2019 року. Це не так довго, але Toyota вже бачить можливість внести деякі коригування. Головна новинка Toyota Corolla – найновіша фірмова інформаційно-розважальна система виробника, яка має значно покращити можливості підключення та функціональність автомобіля. Система буде стандартною для моделей Mid+, GR Sport, Trek та High, а також додатковою опцією для моделей середнього класу.

До оснащеної швидшим процесором системі, який працює в 2,4 рази швидше, ніж поточний блок, можна отримати доступ через центральний 8-дюймовий сенсорний екран. Вся інформація проходить через модуль передачі даних автомобіля (DCM), що означає, що водієві не потрібно виконувати пару з телефоном.

Власник також отримує чотирирічну підписку Smart Connect, яка дає йому доступ до хмарної навігації, оновлень по бездротовій мережі, інформації про місцеве паркування та дорожній рух, а також до «розумного голосового помічника», за допомогою якого він може, наприклад, відкривати та закривати вікна , а також керувати інформаційно-розважальною системою, не торкаючись кнопок. Звичайно, користувачам, як і раніше, надається можливість з’єднання зі смартфоном завдяки Apple CarPlay (бездротовий зв’язок) та Android Auto (дротовий зв’язок). До речі, вражає, що у менших Aygo X та Yaris Cross сенсорний екран 9-дюймовий.

Що стосується візуального оформлення, моделі Corolla 2022 тепер поставляються в нових кольорах Platinum White Pearl і Silver Metallic, які також можна отримати в двоколірній комбінації для версій в кузові хетчбек і Touring Sports. Тим часом у седана з’явилися нові 10-спицеві 17-дюймові легкосплавні колісні диски, які входять до стандартної комплектації для класу Mid+ і доступні як опція для класу High.

Нарешті, версія спеціального випуску Trek – продукт партнерства Toyota з виробником велосипедів Trek Bikes – призвів до створення гібридної Corolla Touring Sports, яка надає професійні послуги команді Trek-Segafredo . Toyota Corolla з новою мультимедійною системою з’явиться на європейському ринку у січні 2022 року. Поки невідомо, чи зміниться ціна Corolla, але якщо це і станеться, то не дуже.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!