Кросовер Nissan X-Trail третього покоління отримає приставку Honor

Nissan X-Trail третьої генерації буде перезапущено на ринку Китаю з найменуванням Honor.

0
95

Новий кросовер Nissan X-Trail четвертого покоління вже продається в Північній Америці (під назвою Rogue ) та в Китаї. На решті ринків світу поки що пропонується X-Trail зразка 2013 року. Але з’ясувалося, що навіть на китайському ринку кросовер третього покоління залишиться у продажу і продаватиметься паралельно з оновленою моделью. Старий кросовер у Китаї «перезапустять» під назвою X-Trail Honor .

З видимих ​​змін X-Trail Honor можна відзначити лише додатковий шильдик, розташований на кормі машини, при цьому зовнішність та інтер’єр залишаться незмінними. Про скорочення комплектацій кросовера мови теж не йдеться: X-Trail Honor матиме «шкіряний» салон, електропривід передніх крісел, мультимедіасистему, панорамний дах, а також інші опції. Але вибору моторів для X-Trail Honor не буде: лише базовий 2,0-літровий атмосферний двигун (154 к.с.) з варіатором та переднім приводом.

Саме заслужений 4-циліндровий двигун став головним приводом для збереження старої моделі X-Trail . Таким чином компанія Nissan у Китаї планує залучити консервативних клієнтів, адже новий X-Trail четвертої генерації тут пропонується лише з 3-циліндровим турбоагрегатом 1.5 VC-Turbo (204 к.с.) зі змінним ступенем стиснення. Кросовери X-Trail двох поколінь збиратиме спільне підприємство Dongfeng-Nissan .

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!