Cadillac представить флагманський електромобіль Celestiq у 2022 році

На початку наступного року, ймовірно, на виставці CES відбудеться дебют електрокара Cadillac Celestiq.

0
261

Флагманський електричний седан Cadillac Celestiq буде представлено на початку 2022 року. Хоча деталей ще дуже мало, новий седан обіцяє бути надзвичайно розкішним. З посиланням на джерела автовиробника GM Authority повідомляє, що презентація Celestiq може відбутися на виставці Consumer Electronics Show (CES).

Виставка CES, яка пройде з 5 по 8 січня у Лас-Вегасі, швидко стала фаворитом серед автовиробників, які позиціонують себе як технологічно просунуті «мобільні» бренди. Будучи розкішним та технологічно просунутим електромобілем, майбутній Celestiq ідеально вписується.

Очікується, що Celestiq, який базується на платформі Ultium, продемонструє весь потенціал платформи, яка здатна долати відстань до 644 км на одній зарядці. Досі ми бачили інформаційно-розважальний екран у стилі Mercedes-Hyperscreen та скляний люк, який можна зробити більш менш непрозорим залежно від настрою.

Справді, як флагманська модель, вона матиме високу ціну, і звіти припускають, що автомобіль може коштувати понад 200 000 доларів. Як не дивно, розробка Celestiq насправді передувала платформі Ultium. Celestiq, давно задуманий як доказ всього, на що здатний бренд Cadillac, спочатку мав двигун внутрішнього згоряння.

Тим не менш, автовиробник націлився підкорити вершини з Celestiq і завжди представляв його як високотехнологічний, дорогий, зібраний вручну флагман. Як і належить такому автомобілю, очікується, що виробництво буде дуже обмеженим, а матеріали, з яких він виготовлений, будуть вишуканими.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!