Volkswagen показав новий седан більший за Passat (фото)

0
2392

Нещодавно Volkswagen оновив глобальну версію седана Jetta, а тепер настала черга планового рестайлінгу модифікації для китайського ринку. Тут модель називається VW Sagitar, а її складання налагоджено на заводі СП FAW Volkswagen.

Седан Volkswagen отримав нові фари зі світлодіодними ДХВ, модернізовані радіаторні грати з хромованими штрихами і задні ліхтарі з іншою графікою. Завдяки новому обвазі довжина автомобіля зросла на 38 мм до 4791 мм. В результаті оновлений VW Sagitar став довшим за актуальний Passat (4775 мм) і глобальну Jetta (4738 мм).

Кабіну Volkswagen Sagitar допрацювали ще масштабніше. У салоні встановили нову передню панель, мультимедійну систему з 12-дюймовим екраном, що піднімається над панеллю, систему клімат-контролю з окремим сенсорним дисплеєм і застосували нові варіанти обробки.

У рух седан Volkswagen наводить 1,5-літровий чотирициліндровий двигун сімейства EA211 Evo. Потужність двигуна поки не названа. Відомо, що він поєднуватиметься з 7-ступінчастою коробкою DSG. Також виробник збереже колишні агрегати. Тобто автомобіль буде доступний з 1,2-літровим двигуном потужністю 116 л. і 150-сильним двигуном об’ємом 1,4 літра. На ринок Китаю новинка вийде найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!