В мережі показали унікальний ЗАЗ Sens у вигляді кабріолету (фото)

0
5899

У мережі згадали про те, що один з найнародніших автомобілів України — Daewoo Lanos — могла мати модифікацію, виконану в кузові кабріолет.

Daewoo Lanos — бюджетний автомобіль корейського виробництва, який протягом довгих років випускався на Запорізькому автомобілебудівному заводі, заслужив на визнання українських автолюбителів, і випускався також під ім’ям ЗАЗ “Sens” . Стало відомо, що у цієї моделі планувалося і досить-таки незвичайне виконання. Про це повідомляє інформаційний портал ” Motor Media Review “.

Так, “Ланос” через свою популярність в Україні випускався під шильдиком корейського автовиробника, але ще й з назвою ZAZ і Chevrolet . При цьому випускалася модель у кількох кузовах, а саме у вигляді седана, хетчбека та навіть пікапа. Навіть незважаючи на те, що остаточно випуск моделі в Україні припинився ще у 2017 році, на вторинному ринку вона не втрачає популярності та очолює українські рейтинги продажу.

Незважаючи на ту велику кількість кузовів, в яких вироблявся ZAZ Sens , в такому незвичайному кузові як кабріолет його ніхто не випускав. Однак, якщо враховувати, якою популярністю користувалася модель, не виключено, що і Ланос-кабріолет мав би попит, особливо в південних регіонах України. Такий чи інакше, на жаль, такий автомобіль існував у вигляді концептів, які розглядалися на ринку Південної Кореї.

Варто зазначити, що “Ланосу”, як і багатьом іншим бюджетним седанам, дуже йде перетворення на кабріолет. Зникнення даху робить компактний автомобіль на порядок більш елегантним та стильним. Не виключено, що модель мала б велику популярність серед молоді.

До цього інформаційний портал Hyser повідомляв, що в мережі показали, на що здатний Запорожець за 4 500 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!