Categories: Авто

Компанія Volkswagen представила нове покоління седана Jetta

Share

Компанія Volkswagen представила нове, сьоме за рахунком покоління седана Jetta. Дебют нової генерації седана відбувся в рамках автосалону в Детройті, який почав свою роботу для журналістів.

Побудовано новий Jetta на платформі MQB, яка вже використовується в моделях VW Golf, Arteon, Tiguan і інших.
Габарити седана змінилися і тепер довжина становить 4 702 мм (+43 мм), ширина – 1 799 мм (+21 мм), а висота посилання – 1 459 мм (+6 мм).

Відстань між осями у новій генерації становить 2 686 мм (+35 мм). Незважаючи на зміну габаритів, розмір багажного відділення залишився колишнім і становить 510 літрів. Представлений в рамках автошоу в Детройті седан розроблявся з урахуванням переваг американських клієнтів.

Так, у зовнішності нової Jetta з’явилася широка решітка радіатора, світлодіодна оптика, яка буде доступна з мінімальній комплектації, а також на капоті і з боків з’явилися гострі лінії.

У салоні моделі стало більше простору, а також в ньому з’явилася цифрова приладова панель, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном 10,2 дюйма і підтримкою смартфонів.

Ще виробник запропонує аудіосистему Beats, клімат-контроль і підігрів сидінь з вентиляцією. Крім цього в списку обладнання Jetta з’явилися нові системи безпеки і допомоги водієві.

Говорячи про лінійку двигунів, то вона для американського ринку буде представлена ​​1,4-літровим 150-сильним двигуном, пару якому складе 6-швидкісна або 8-ступінчаста коробка передач.

Пізніше на ринок вийде версія з дволітровим двигуном. Jetta стане на конвеєр підприємства в Мексиці, а в продажу на мексиканському ринку він з’явиться вже в першому кварталі 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

В Європі впроваджують новий дорожній знак

Інформаційний знак у формі білого ромба на синьому тлі не позначає смугу для автомобілів Renault.…

04.05.2024

Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі

Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про…

04.05.2024

У Кабміні готують нові правила для водіїв – заборонять продавати авто

Українцям готують зміни правил оптової та роздрібної торгівлі вживаними автомобілями. Зокрема, пропонується запровадити норму, яка…

04.05.2024

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class

Mercedes-Benz пояснив, навіщо потрібний електричний G-Class. Розробка "батарейної" версії позашляховика пояснюється "стратегією зниження ризиків". Керівник…

04.05.2024

Red Bull розсекретив дату дебюту власного гіперкара RB17

У 2025 році після 19 років роботи гоночна команда Red Bull Racing втратить свого геніального…

04.05.2024

Представлений новий недорогий кросовер від Cupra (фото)

Модернізований кросовер Cupra Formentor 2025 модельного року представили під іміджевим брендом, який компанія SEAT створила…

04.05.2024