Названо 8 електромобілів з найбільшим запасом ходу у 2022 році

0
761

“Який у цього автомобіля запас ходу?” Саме так звучить питання, яке насамперед ставить покупець, який вибирає для себе електромобіль. Адже ніхто не хоче, щоб під час далекої поїздки його машина просто зупинилася і категорично відмовилася виконувати якісь свої функції. Відповіді це питання саме присвячена дана стаття. Нижче наведено і коротко описано 8 електрокарів, власники яких можуть бути впевнені, що завжди зможуть доїхати до потрібної точки і потім повернутися назад.

8. Kia Niro

Якщо порівнювати з іншими електромобілями, наведеними в даному рейтингу, то KiaNiro має найменший запас ходу – всього 385 км. Однак це високий показник у порівнянні з тими численними моделями, які до списку не потрапили (власне, саме з цієї причини).

7. Chevrolet Bolt

Bolt – середній міський автомобіль, який може проїжджати на одній зарядці 410 км. А коли акумулятор все ж таки сяде, його можна швидко зарядити. На це потрібно лише півгодини. Отриманого заряду вистачить для того, щоб проїхати ще півтори сотні кілометрів.

6. Hyundai Kona Electric

Цей представник моделей Hyundai має запас ходу – 415 км. По суті, це кросовер з повним приводом. Незважаючи на свої невеликі розміри, він може вмістити всю родину.
Для повного заряджання акумулятора потрібно 240 Вольт і трохи менше 10 годин.

5. Volvo Polestar

2440 км – саме стільки може проїхати на одній зарядці автомобіль Polestar 2. Він відноситься до седанів. У нього неймовірно швидкий розгін до сотні – лише три з половиною секунди. У якісно обробленому інтер’єрі є мультимедійна система від компанії Google.

4. Tesla Model Y

Четвірка лідерів, представлена ​​виключно моделями Tesla, значно перевершує своїх конкурентів за показниками запасу ходу. Навіть найгірша з цієї четвірки модель може пройти на одній зарядці 525 км.

Інші переваги моделі Yот Tesla – 5-секундне прискорення до сотні та місткий салон. Багажник може побільшати, якщо власник складе задні сидіння.

3. Tesla Model X

Модель X може проїхати ще більше. Її запас ходу – 528 км. Причому потрібно вже не 5, а всього три секунди, щоб цифра “0” на спідометрі перетворилася на “100”.
Місткий салон обладнаний панорамним склом та ексклюзивними дверима FalconWing. Вони справді нагадують крила сокола, тому що відкриваються не вбік, а вгору.

2. Tesla Model 3

Ще на пару кілометрів більше може пройти Model 3 все від тієї ж Tesla. Її запас ходу – 530 км. Це найпопулярніший електрокар у Сполучених Штатах. Він належить до седанів. Його місткість – 5 осіб. На ньому можна пересуватися і містом, і за його межами. У салоні пасажири та водій відчувають комфорт та безпеку.

1. Tesla Model S

Настав час представити незаперечного лідера – ModelS з небувалим запасом ходу майже 650 км. В наявності автопілот, доступ до Wi-Fi, бездротова зарядка, сенсорний дисплей розміром 17 дюймів.

А незабаром на світ з’явиться чергова Model, на якій можна буде проїхати понад 800 км.

Все це підтверджує той факт, що безперечним лідером на ринку електромобілів є фірма Tesla.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!