Складено рейтинг найкомфортніших авто середнього класу

До списку потрапило 10 автомобілів.

0
1464

Багато водіїв хочуть, щоб машина мала достатній набір функцій як для щоденних поїздок, так і для подорожей. Портал  Auto.bigmir.net  склав рейтинг самих м’яких та комфортних автомобілів в межах 20-30 тис. доларів та кузовом типу седан.

1. Subaru Legacy 6

Ціни на таку із салону починалися на позначці 30 000 доларів. Зараз ці авто на вторинному ринку можна знайти в непоганому стані приблизно за 10-18 тис. доларів. Інтер’єр досить суворий і невибагливий із пластику, щоправда високоякісного. Панель приладів має монітор на 8-дюймів, також в авто є сучасна мультимедіа. Якщо говорити про опції, то варто відзначити люк, безключовий доступ, клімат-контроль, круїз-контроль та камери бічного огляду.

2. Audi A6

Керованість та динамічні характеристики А6 ніколи не викликали питань у власників. У базовій версії автомобіль має досить гарне оснащення. Єдиний мінус – це ціна, яка за новий автомобіль починатиметься від 60 тисяч доларів. У той же час на вторинному ринку можна спокійно знайти машину не дорожче 30000 доларів і не старше 5 років. Дизайн легендарної моделі каже сам за себе. На додаток до всього вас також порадує набір опцій: мультикермо, литі колісні диски, підігрів дзеркал, сучасна система клімат-контролю, світлодіодні ліхтарі заднього виду, біксенонові фари.

3. Mercedes-Benz C-Class

Як і з Audi, про нові автомобілі тут говорити не доводиться. Цінник на такий автомобіль із салону стартує від 53 тисяч доларів. У той же час, на вторинному ринку цілком можна знайти навіть дворічні авто з мінімальним пробігом за 30 тисяч доларів. Однозначним плюсом буде сам бренд та його статусність, а також дизайн машини. З мінусів можна відзначити небагаті базові комплектації, що ускладнює пошуки такого авто на вторинному ринку. Проте вже в базі авто має: клімат- та круїз-контроль, передні сидіння з підігрівом, камеру заднього виду.

4. Mazda 6

Цей автомобіль є відмінним вибором для тих, хто хоче новий рівень маневреності, динаміки та комфорту, але при цьому вміє рахувати гроші. За відгуками власників, цей автомобіль один із небагатьох у класі за порівняно невеликі гроші може надати відмінний рівень комфорту. У вказаному бюджеті можна знайти як непогані варіанти в максимальній комплектації, так і нові авто з салону з урізаним списком опцій.

5. Toyota Camry

Цей бізнес-седан не потрібно представляти ще раз. Просторий салон, великий багажник та гарна шумоізоляція, що ще потрібно для комфортних поїздок містом? Один з небагатьох авто у своєму класі, в якому на вибір є гібридна силова установка. З таким двигуном витрата автомобіля сягає 3 літрів на 100 км. Ціни за новий автомобіль починаються від 29 тисяч доларів. На вторинному ринку є великий асортимент автомобілів зі США, які будуть дешевшими за українські аналоги.

6. Hyundai Sonata

Hyundai довів, що він може бути гідним суперником у бізнес-класі. Так, преміальні опції, на кшталт панорамного даху, клімат- і круїз-контролю та шкіряного салону роблять цей автомобіль одним з найдоступніших бізнес-седанів на ринку. В останніх поколіннях в автомобілі з’явилися цікаві та динамічні двигуни, які роблять поїздки більш захоплюючими. У той же час власники іноді скаржаться на надійність деяких деталей і говорять про корозію.

7. Volkswagen Arteon

Цей автомобіль дозволить вам не тільки відчути новий рівень комфорту, але також дасть змогу ефектно виділитися на тлі інших. Автомобіль має практично всі необхідні опції: круїз- та клімат-контроль, панорамний дах, бортовий комп’ютер, а також електропривод сидінь. У той же час власники говорять про недостатню динаміку двигуна, при такому наборі опцій та зовнішніх даних. Ціни на 2-3 літні авто стартують від 30 тисяч доларів.

8. BMW 5

Динамічний, стильний та сучасний седан, який нікого не залишить байдужим. Автомобіль має клімат- та круїз-контроль, підігрів сидінь, електропривід дзеркал, Webasto та купу електронних асистентів. При цьому в обумовленому бюджеті цілком можна придбати машину 3-річної давності у гарній комплектації.

9. Skoda Superb

Ці автомобілі показують відмінні динамічні характеристики на дорозі, при цьому завдяки подовженому кузову модель дає заднім пасажирам набагато більше місця. На відміну від тієї ж Octavia, Superb має якісніші матеріали обробки салону. Автомобіль дуже популярний, хоча деякі критики вважають, що ціни на нього завищені. Ціни на новий автомобіль стартують від 33 тисяч доларів.

10. Honda Accord

Про якість збірки та продуманості японських автомобілів не варто говорити зайвий раз. Крім стильного, красивого та надійного авто, ви також отримаєте всі найсучасніші опції. З мінусів можна відзначити хіба що невисоку посадку та не найкращу шумоізоляцію в класі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!