Найнадійніші компактні позашляховики: рейтинг

0
1162

Американські експерти склали рейтинг найнадійніших компактних позашляховиків, які з легкістю проїдуть понад 320 тисяч кілометрів. До списку потрапили автомобілі японського та американського виробництва.

Компакткрос Honda CR-V став найнадійнішим позашляховиком. Оцінка експертів – 8,2. Автомобіль є одним із найпростіших у своєму класі. Вантажопідйомність моделі не поступається більшим побратимам.

Jeep Wrangle з оцінкою 8,0 займає друге місце. Автомобіль має чудові позашляхові якості. Розкритикували модель за нестачу комфорту та маленький вантажний відсік.

Японський кросовер Subaru Outbac отримав оцінку 8,0. Технічно ця модель класифікується як універсал, але постачається повним приводом.

Subaru Forester отримав 7,9. Модель вийшла досить економічною у своєму класі. Також кросовер дуже просторий та зручний.

Ford Escape із 7,9 на п’ятому місці. Пасажирський і вантажний простір кросовера вищий за середній для свого класу. Модель поставляється з двома варіантами двигунів із турбонаддувом.

Toyota RAV4 з оцінкою 7,9 є одним з найбільш популярних кросоверів у США. Покупців приваблює висококласний інтер’єр, збільшений простір для пасажирів та вантажів. Двигун об’ємом 2,5 літра робить автомобіль одним із найекономічніших у класі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!