Volkswagen оновив семимісний кросовер Tiguan Allspace

0
108

Після звичайним Tiguan компанія Volkswagen оновила семимісну версію кросовера, яка в назві має приставку Allspace. Новинка вже доступна у європейських дилерів німецького бренду.

Volkswagen Tiguan Allspace довше звичайного “Тігуана” на 22 сантиметри. Серед головних змін варто відзначити появу цифрової панелі приладів Digital Cockpit та мультифункціональне кермо.

Як опція пропонують 9,2-дюймовий дисплей інформаційно-розважального комплексу, тризонний клімат-контроль, адаптивні світлодіодні фари та адаптивний круїз контроль, який може автоматично задавати швидкість, ґрунтуючись на картографічні дані.

У Європі Tiguan Allspace доступний з трьома двигунами: базовий бензиновий TSI об’ємом 1,5 літра потужністю 150 л. с., що працює в парі з 6-ступінчастою “механікою” або “роботом” DSG . Віддача 2,0-літрових двигунів становить 190 або 245 к.с. У дизельній лінійці доступний 2,0-літровий TDI з варіантами форсування на 150 і 200 к.с.

Ціни на базовий Allspace у версії Life у Німеччині починаються від 36 900 євро. Більш оснащена комплектація Elegance доступна за ціною від 46720 євро, а цінник на спорт-версію R-Line стартує з позначки 48510 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!