Ford Bronco Raptor 2023 показали на перших фотографіях

Представники Bronco Nation уперше побачили позашляховик після виставки SEMA.

0
177

Ford Bronco, який вже є одним із найпопулярніших і найпотужніших позашляховиків, через кілька місяців отримає ще більш агресивний варіант. Ford Bronco Raptor 2023 року, який бачили в обмеженому камуфляжі учасники онлайн-форуму The Bronco Nation, дотримується тієї ж формули, що й готовий до пустелі варіант F-150, з агресивним кузовом та більшою потужністю.

Згідно з повідомленням, що з’явилося на форумі, вперше модель показали після виставки SEMA 2021 року. Численні варіанти позашляховика з’явилися на вітрині аксесуарів післяпродажного обслуговування, включаючи кадри, створені у партнерстві з компанією Ford. Однак Bronco Raptor обіцяє бути навіть більш агресивним та здатним, ніж будь-хто з його побратимів.

Bronco Nation повідомляє, що Raptor, ймовірно, поставлятиметься з EcoBoost V6. Однак замість нинішнього 2,7-літрового двигуна потужністю 310 кінських сил та 532 ньютон-метра, не виключено, що Ford встановить під капот Bronco версію 3,5-літрового EcoBoost зі зниженим тиском потужністю 350 к.с. Як АКПП використовуватиметься 10-ступінчаста автоматична коробка передач.

Оновлення також не обмежуються двигуном. Перший погляд показав переконливі докази ширшої колії та масивних крил, а форум повідомив, що позашляховик має стандартні 37-дюймові шини. Ми очікуємо покращення характеристик на бездоріжжі, можливо, за рахунок маневреності на вузьких трасах. Такою є місія продукції Ford під брендом Raptor.

До речі, Bronco наслідує приклад F-150 у стилістиці зі сміливими передніми гратами під маркою «RAPTOR» і жовтими габаритними вогнями. Невідомо, чи обов’язкові ці ліхтарі, як на F-150 Raptor, але вони виглядають круто. За винятком покришок, що заповнюють арки, та широких крил, Bronco багато в чому схожий на своїх побратимів Wildtrak та Badlands, але це непогано – кожен спорткар Ford у стилі ретро привабливий.

Bronco Nation очікує появи версії Raptor до середини наступного року. Ціни, як і раніше, залишаються під питанням, але не варто очікувати великих змін у порівнянні з 60 000 доларів, враховуючи, що чотиридверний Wildtrak починається з 50 970 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!