Названо ціни та витрату палива нової Toyota Tundra

0
64

Прес-служба японського бренду опублікувала ціни на пікап Tundra версії 2022 модельного року. Також стали відомі дані про витрату палива японської вантажівки.

Після представлення абсолютно нової Tundra в середині вересня Toyota оголошує сьогодні докладні відомості про ціни на свій оновлений повнорозмірний пікап. Стартова ціна конкурента американському Ford F-150 складає 35 950 доларів, що робить його на 1 925 доларів дорожче, ніж попередня версія моделі. Подорожчання очікувалося, враховуючи перехід на нову платформу, двигун з подвійним турбонаддувом і перехід на багатоважільну задню підвіску.

Детальна інформація про ціни на Tundra 2022, оснащену гібридною силовою установкою, не розголошується, але ми дійсно дізнаємося, що велика вантажівка, оснащена системою i-Force Max, забезпечуватиме витрату палива 11,76 л/100 км. у змішаному циклі.

Для порівняння: Ford F-150, оснащений гібридною установкою PowerBoost, витрачатиме 9,8 л/100 км. у конфігурації з повним приводом та 9,41 л./100 км. у конфігурації з двома провідними колесами.

До того, як буде оголошена ціна на електрифіковану версію пікапа, найдорожча бензинова версія коштуватиме вам 61 020 доларів, і це без урахування додаткових опцій. Найдорожчою версією новинки стала 1794 Edition CrewMax з 1981 мм вантажною платформою, але подальше підвищення максимальної ціни Tundra може бути лише питанням часу.

Очікується, що більш розкішна комплектація, яка називатиметься Capstone, з’явиться вже в 2022 модельному році і буде прямим конкурентом не менш розкішному F-150 Limited. Прототип такого автомобіля був помічений минулого місяця на заводі Toyota Motor Manufacturing Texas (TMMTX) у Сан-Антоніо з гібридним мотором та безліччю хромованих деталей кузова. Потенційний висококласний варіант із i-Force Max може коштувати приблизно 70 000 доларів, якщо всі опції будуть замовлені.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!