В Мережі показали зображення рестайлінгового хетчбека Opel Corsa

0
267
Актуальний Opel Corsa

Компанія Opel готує рестайлінг моделі Corsa. Новинку мають презентувати вже наступного року. Наразі офіційної інформації про те, як виглядатиме оновлена ​​«Корса», немає. Свій варіант дизайну екстер’єру рестайлінгової моделі запропонували незалежні дизайнери порталу motor.es.

Випуск актуального Opel Corsa шостого покоління стартував у 2019 році. Передбачається, що вже наступного року вийде рестайлінговий варіант моделі. Судячи з рендерного зображення, автомобіль отримає оформлення відповідно до актуального стилю фірми німецької марки.

Йдеться про головну оптику іншої форми, при цьому фари візуально утворюють єдине ціле з невеликою решіткою радіатора чорного кольору з хромованою окантовкою. У нижній частині переднього бампера з’явився досить великий повітрозабірник. Зображень задньої частини кузова поки що немає. Як зазначило джерело, серйозних змін там не чекати. Інтер’єр майбутньої новинки також не показаний.

рендер оновленого Opel Corsa

За попередньою інформацією, під час рестайлінгу у Opel Corsa переглянуть моторну лінійку. Зокрема, очікується, що модель залишиться без дизельних агрегатів, а бензинові мотори залишаться недоторканими. Крім того, в строю залишиться зелена модифікація Corsa-e .

Прем’єра оновленої Opel Corsa очікується у другій половині 2022 року, а у продажу в Європі модель, ймовірно, з’явиться на початку 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!