Авто

Електричний позашляховик Hyundai IONIQ 7 представили на рендерах

Share

Новий великий семимісний IONIQ 7 стане електричним позашляховиком розміром із Toyota Kluger, коли з’явиться у 2024 році.

У міру того, як Hyundai прагне стати світовим лідером в галузі електричної мобільності, компанія впроваджує лінійку приголомшливих електромобілів практично в кожному сегменті транспортних засобів, і незабаром у неї з’явиться великий позашляховик з батарейним живленням, який зможе змагатися з Tesla Model X.

Минулого місяця компанія Hyundai анонсувала IONIQ 7 у твіті, і, схоже, він матиме вражаючий дизайн, схожий на ретро-тематичний IONIQ 5, з радикальним комплектом фар. Команда GotchaCars, використовуючи тизерні зображення, представила своє бачення того, як, на їхню думку, виглядатиме великий електричний позашляховик, коли через кілька років він набере обертів.

Hyundai IONIQ 7 готується до глобального запуску в 2024 році, повідомили керівники автомобілів, і приєднається до середньорозмірних позашляховиків IONIQ 5 та седану IONIQ 6, які з’являться у 2022 році. Подробиць небагато, але новий автомобіль розміром з Toyota Kluger стане трирядним сімейним позашляховиком, який пропонуватиметься у шести- та семимісних конфігураціях.

Заснований на подовженій версії тієї ж платформи E-GMP, яка буде лежати в основі всіх електромобілів IONIQ, IONIQ 7 має батарею більшої ємності, ніж літій-іонний акумулятор на 72,6 кВт-год IONIQ 5. Очікується, що батарея ємністю близько 10 -ч компенсує подовжену колісну базу та додаткову вагу. Це може забезпечити реальний запас ходу до 500 км, а з урахуванням розширеної можливості зарядки 800 В E-GMP великий позашляховик зможе використовувати надшвидкі пристрої потужністю 350 кВт для забезпечення дуже швидкої зарядки.

Інші функції Hyundai IONIQ 7, ймовірно, включатимуть проекційний дисплей з доповненою реальністю, бічні дзеркала з відеокамерою, а також можливості автопілота 3-го рівня. Таким чином, до 2024 електричний позашляховик Tesla Model X отримає високотехнологічного конкурента в особі IONIQ 7.

Нові електромобілі IONIQ матимуть “… величезний вплив на те, як люди сприймають наш бренд, а також на те, як вони сприймають електромобілі в цілому”, – сказав керівник планування продукції Hyundai. Після IONIQ 5 ми запустимо IONIQ 6 на основі нашої концепції Prophecy, а пізніше ми запустимо IONIQ 7, великий електричний позашляховик. Це наша відповідь на зростаючий ринковий попит і прискорення реалізації нашого плану щодо лідерства на світовому ринку електромобілів».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Hyundai

Останні записи

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024

Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна…

06.05.2024

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024

Названо причини, чому не можна нехтувати правилами заправки автомобіля

Запитання правильної заправки автомобіля завжди актуальні, оскільки від цього залежать не тільки витрати на паливо,…

06.05.2024

Далеко поїдуть: Skoda представила нові версії Kodiaq та Superb

Skoda внесла значні оновлення до своєї модельної лінійки, представивши нові версії Kodiaq і Superb 2024…

06.05.2024

Changan та Huawei показали майбутнього конкурента Tesla Model Y

Марка Avatr готує конкурента Tesla Model Y. Avatr створили Changan, Huawei та виробник батарей CATL…

06.05.2024