Електричний позашляховик Hyundai IONIQ 7 представили на рендерах

0
191

Новий великий семимісний IONIQ 7 стане електричним позашляховиком розміром із Toyota Kluger, коли з’явиться у 2024 році.

У міру того, як Hyundai прагне стати світовим лідером в галузі електричної мобільності, компанія впроваджує лінійку приголомшливих електромобілів практично в кожному сегменті транспортних засобів, і незабаром у неї з’явиться великий позашляховик з батарейним живленням, який зможе змагатися з Tesla Model X.

Минулого місяця компанія Hyundai анонсувала IONIQ 7 у твіті, і, схоже, він матиме вражаючий дизайн, схожий на ретро-тематичний IONIQ 5, з радикальним комплектом фар. Команда GotchaCars, використовуючи тизерні зображення, представила своє бачення того, як, на їхню думку, виглядатиме великий електричний позашляховик, коли через кілька років він набере обертів.

Hyundai IONIQ 7 готується до глобального запуску в 2024 році, повідомили керівники автомобілів, і приєднається до середньорозмірних позашляховиків IONIQ 5 та седану IONIQ 6, які з’являться у 2022 році. Подробиць небагато, але новий автомобіль розміром з Toyota Kluger стане трирядним сімейним позашляховиком, який пропонуватиметься у шести- та семимісних конфігураціях.

Заснований на подовженій версії тієї ж платформи E-GMP, яка буде лежати в основі всіх електромобілів IONIQ, IONIQ 7 має батарею більшої ємності, ніж літій-іонний акумулятор на 72,6 кВт-год IONIQ 5. Очікується, що батарея ємністю близько 10 -ч компенсує подовжену колісну базу та додаткову вагу. Це може забезпечити реальний запас ходу до 500 км, а з урахуванням розширеної можливості зарядки 800 В E-GMP великий позашляховик зможе використовувати надшвидкі пристрої потужністю 350 кВт для забезпечення дуже швидкої зарядки.

Інші функції Hyundai IONIQ 7, ймовірно, включатимуть проекційний дисплей з доповненою реальністю, бічні дзеркала з відеокамерою, а також можливості автопілота 3-го рівня. Таким чином, до 2024 електричний позашляховик Tesla Model X отримає високотехнологічного конкурента в особі IONIQ 7.

Нові електромобілі IONIQ матимуть “… величезний вплив на те, як люди сприймають наш бренд, а також на те, як вони сприймають електромобілі в цілому”, – сказав керівник планування продукції Hyundai. Після IONIQ 5 ми запустимо IONIQ 6 на основі нашої концепції Prophecy, а пізніше ми запустимо IONIQ 7, великий електричний позашляховик. Це наша відповідь на зростаючий ринковий попит і прискорення реалізації нашого плану щодо лідерства на світовому ринку електромобілів».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!