Toyota представила електрокар із максимальною швидкістю 24 км/год.

0
54

Toyota Group показала і почала вже продавати новий електрокар – це аеродромний тягач, який вирушатиме в аеропорти Японії в рамках нової стратегії місцевої влади. Розроблено новинку підрозділом Toyota Industries Corporation, який займається створенням спецтехніки.

Новий тягач від компанії Toyota має працювати в аеропортах, переміщуючи з місця на місце важкі вантажі, включаючи навіть літаки. Розробники новинки стверджують, що електрокар забезпечить ті ж тягові здібності, що і тягачі з ДВС, що застосовуються в даний час, тобто буде здатний перетягувати вантажі вагою до 27 тонн.

При цьому максимальна швидкість електромобіля обмежена відміткою 24 км/год. При довжині машини в 3,5 метра вона має радіус розвороту в 3,2 метра. Тягач Toyota укомплектований світлодіодною оптикою та багатофункціональним екраном, за допомогою якого можна керувати додатковими системами та налаштуваннями силової установки.

Японське міністерство транспорту та туризму раніше повідомило про початок реалізації програми щодо зменшення обсягів шкідливих викидів у 21 аеропорті країни. Електричний тягач марки Toyota може стати частиною програми: реалізація нового електрокара на ринку Японії вже стартувала.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!