Компанія Skoda опублікувала перше зображення ралійної версії кросовера Skoda Kamiq

0
66

Чеська марка надіслала до редакції зображення нового проекту, над яким працюють студенти Академії Skoda в Млада-Болеславі. Восьмим проектом стане кросовер Skoda Kamiq, який перетворили на ралійну модель.

У Мережі представлені зображення ралійної версії Skoda Kamiq, яка практично не відрізняється від серійної версії моделі, але на спортивність натякають розширені колісні арки, в яких ховаються великі колеса з агресивним протектором і великий спойлер.

Відзначимо, що останнім концептом від студентів Skoda стала модель Slavia, яка побудована на основі хетчбека Scala. Не виключено, що восьмий проект Академії Skoda може навіть стати серійним. Поки ж Skoda не розкриває ні назви студентської моделі, ні, тим більше, технічних характеристик, які, очевидно, будуть більш значними, ніж у стандартного Kamiq, представленого в Європі з трьома бензиновими турбомоторами і одним дизелем.

Нагадаємо, що в 2018 році студенти представили кросовер з відкритим верхом, який існує лише на папері. За задумом, кабріолет стане популярний серед молодих людей. А раніше Академія Skoda вже розробляла компактний пікап під назвою FUNstar, основою якого послужила Fabia третього покоління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!