Авто

Названі найпопулярніші автомобілі в США. Топ-7 з продажу

Share

Багатьом людям цікаво, які автомобілі користуються найбільшим попитом в США. У зв’язку з цим експертами було складено рейтинг, куди входять топ 7 транспортних засобів. За інформаційну основу були взяті різні американські видання, а також статистика продажів.

1. Nissan Rogue

Автомобіль входить в число найбільш популярних кросоверів в усьому світі, тому на нього великий попит і в США. Дана модель також відома під назвою X-Trail. Незважаючи на те, що американці вважають авто досить компактним, він з легкістю включає в себе салон, розрахований на 7 місць.

У 2020 році з Nissan Rogue відбулися деякі зміни. З тих пір в кросовері з’явилася цифрова приладова панель, а також проекційний дисплей. Крім того селектор автоматичної коробки передач був замінений джойстиком. Базова версія авто включає в себе 2,5-літровий бензиновий мотор, що володіє 181 кінської силою. Незважаючи на те, що найчастіше зустрічаються моделі з переднім приводом, опція повного приводу знаходиться у вільному доступі.

2. GMC Sierra

Автомобіль належить до сімейства пікапів, які були випущені в новому поколінні в 2018 році. Завдяки цьому багато показників транспортного засобу покращилися. В даний час у вантажівки є система контролю причепа, яка проводить діагностику або повідомляє про те, що власнику необхідно пройти ТО. Крім того, в разі несанкціонованої спроби відчепити причіп, водій пікапа відразу ж отримає про це повідомлення.

3. Chevrolet Equinox

Американці вважають даний кросовер дуже компактним, оскільки його габарити порівнянні з NissanX-Trail. У той же час розміри авто перевищують Toyota RAV4 або Mazda CX-5.

Незважаючи на те, що нове покоління Chevrolet Equinox дебютувало в 2016 році, в 2020 компанії вдалося представити нову версію автомобіля. Над авто були проведені серйозні роботи, в результаті чого як зовнішній вигляд, так і салон транспортного засобу були змінені. У базовій версії є бензиновий мотор, розрахований на 1,5 літра, що дозволяє видавати до 173 кінських сил. Також в Chevrolet Equinox є 6-ступінчаста автоматична коробка передач.

4. Honda Civic

В кінці 2019 року була представлена оновлена версія Honda Civic. Основна зміна полягала в тому, що в авто прибрали віртуальні кнопки і повернулися до звичних фізичним перемикачів. Найімовірніше це було результатом численних побажань власників авто. В Америці можна знайти Honda Civic з літровим мотором і до 126 кінських сил.

5. Toyota Camry

Довгий час це авто вважалося найбільш продаваним, оскільки американців більшою мірою цікавлять кросовери і пікапи. У США з легкістю можна придбати Toyota Camry з 3,5-літровим двигуном, що працює в парі з автоматичною 8-ступінчастою коробкою. Таке поєднання дозволяє передавати колесам до 300 кінських сил.

6. Honda CR-V

Жителі Америки дуже сильно люблять дане авто, оскільки саме воно має найбільший попит. Зараз у продажу є представники 5-го покоління, що пережило ряд оновлень в 2019 році. Основним нововведенням стала наявність гібридної силової установки, завдяки якій автомобіль видає до 145 кінських сил. Також є 2 електричні мотори, в сукупності з якими, виходить 215 кінських сил.

7. Toyota RAV4

З урахуванням того, що за кілька років показники продажу авто збільшилися, американцям сподобалися зміни, що відбулися в 2018 році. Toyota RAV4 змінив свій зовнішній вигляд, а також став володарем 2,5-літрового бензинового мотора, здатного видавати до 200 кінських сил. Також жителям Америки сподобалося наявність 8-ступінчастою АКП.

В даний час ці автомобілі користуються особливим попитом в Америці, оскільки вони дуже комфортні і зручні у використанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024

Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна…

06.05.2024

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024